Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira fontos az a nőknek, hogy a férfi mindenképp kiemelkedjen a tömegből?
Szociális rang plusz ez a következtetésmánia, amit írsz a 10-es hsz-ben. A nők többsége igazi kétbites állampolgár, kb kizárólag érzelmekkel meg ösztönökkel tudnak és akarnak gondolkodni, azt pedig a látványos felszín tudja lenyűgözni. Ha egy kicsit mélyebbre kéne látni, megfontoltnak lenni, azt hiába várod tőlük.
Ezt nem csak úgy kitaláltam, ezt figyelem meg rajtuk. Szeretném hinni, hogy vannak még racionálisabb nők, én ilyet keresek.
1. Ez így van.
2. Ez nem jelenti hogy egyedül maradsz. Én ha a legjobb barátommal voltam, a nők mindig őt bírták, mert pont olyan hozzám képest belsőre, amit leírtál. Társaságban. Más emberekkel nagyon meg bírja kedveltetni magát gyorsan karizmával, jó dumával, feltűnően, hangosan.
Én nem. De ez nem jelenti hogy ne lennének sikereim. Mindketten jól nézünk ki. Csak annyi, hogy nem közösségi terekben kell ismerkednem (bulikban, összjöveteleken), hanem lehetőleg magamban, akár a neten, akár szmélyesen. Elfogadtam hogy ilyen vagyok és ebből is kihozom a legjobbat, amit szerencsére ki lehet.
3. Neked nem az a bajod, hogy ilyen vagy, hanem hogy nem kapsz pinát. Én hozzád hasonló vagyok eléggé, mégis tudok szerezni magamnak puncit és ezért nem is panaszkodok úgy mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!