Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Melyik lányra koncentráljak?
Randiztam egy lánnyal, szimpatikus jól elbeszélgettünk, sok közös van bennünk, de ugye már felnőtt emberek vagyunk dolgozunk egész héten, megbeszéltük, hogy majd találkozunk ismét a következő hétvégén, csókkal köszöntünk el, viszont facebookon ha beszélünk nem nagyon megy úgy a beszélgetés mint élőben, nem tudom miért.
És van egy másik lány akivel facebookon beszélgetek, egy megyében lakunk, de egyetemre jár, ritkán jár haza (2 hetente kb) viszont vele nagyon jól elbeszélgetek, azt mondta hogy többen írogatnak neki, de csak velem beszél már mert én komunikatívabb vagyok mint a többiek. Meg azt is, hogy nem igazán szokott visszaírni ha full ismeretlenül ír neki valaki, de mégis kivételt tett. Mert várakozott vonatra vagy buszra, és akkor pont visszaírt elindult egy beszélgetés. Mindig van bennem egy ilyen kis félelem, hogy lehet élőben nem is néz ki olyan jól mint a képeken (sajnos volt már ilyen tapasztalatom). És nem valószínű, hogy mostanában találkozhatunk.
Nem igazán fair dolog 2 vasat tartani a tűzben.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!