Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért szabad mindent, a férfiaknak pedig miért kell folyton leadniuk az igényeikből?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 23:18
51/52 anonim válasza:
Én nem ezt vettem észre...
30/N
Milyen társaságokban mozogsz, ahol csak primadonnák vannak? :) AZ én párom sok mindent elvisel, de kompromisszumra minden épkézláb kapcsolatban szükség van, különben évekig tuti nem tudna működni..
52/52 anonim válasza:
"én ezt mindig is fordítva éltem meg.
a nőknek főzni mosni takarítani kell.
csinosnak kell lenniük stb.
cserébe büfögve ihatom a sört,azt csinálok amit akarok csak időnként szét kell kefélni az agyukat és némi figyelmességet kell eljátszani meg havi 1-2 alkalommal elvinni valahova."
"Elvárásokról van szó"
TALÁN PONT EZÉRT: nagy az elvárás azzal szemben, akire majd mosni, takarítani, főzni kell..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!