Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, örülnétek ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, örülnétek ennek a kezdeményezésnek?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha egy srác az utcán megállítana azzal a szöveggel, hogy nagyon csinosnak talál ahhoz, hogy szó nélkül elmenjen melletted, és meghívna egy italra, vagy sétára?

2016. nov. 3. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó, akkor menjen el szó nélkül mellettem. De, ezt miért kell kommentálni. :D
2016. nov. 3. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Örülnék neki.
2016. nov. 3. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Megijednék :D

De örülnék neki.

2016. nov. 3. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is megijednék. Inkább kérdezze meg első körben, hogy mennyi az idő, vagy ha éppen nem tudom merre van az arra egy idegen városban, akkor ajánlja fel, hogy segít, és így tovább, de egyből nekem szegezni a kérdést, merész... :D
2016. nov. 3. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem örülnék, mégis honnan tudja, hogy nincs párom.
2016. nov. 4. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Isten ments!
2016. nov. 4. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!