Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés hobbikon keresztül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés hobbikon keresztül?

Figyelt kérdés
Sokszor tanácsoljátok azt, hogy az ember ismerkedjen hobbikon keresztül, de mi van, ha valakinek olyan hobbijai vannak, amikben csak a saját nemével ismerkedhetne, vagy kizárólag egyedül szereti őket űzni?
2016. nov. 3. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kérdező: óvónő vagy? vagy mi az a hely, ahol az iskolában és utána is csak nők vannak? szakmát kellene váltanom, nálam ugyanez van de 100% férfivel :)
2016. nov. 3. 20:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Áh... egészségügy. Női munkatársak, és nagyrészt idős betegek.
2016. nov. 3. 20:51
 13/20 anonim ***** válasza:

így már érthető. 1 napot voltam kórházban felnőttként egész életemben, és az maradt meg, hogy még a nővérek nagyobbik része is idősebb korosztály (bár volt pár nagyon csinos lány is :))

tényleg próbálj meg olyan hobbit találni, ami nem nőkhöz köt. Például a legtöbb sportban vegyes a társaság (persze nem táncolni kell elmenni), és az új lányokat mindig szívesen fogadják.

Vagy járj el kirándulni, vannak társaságok, akikhez be lehet csatlakozni, szintén inkább férfi túlsúly szokott lenni.

2016. nov. 3. 20:56
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem kórház...

De milyen sport? A nulláról mit lehet úgy elkezdeni, hogy az ember ne égjen be teljesen? :D

2016. nov. 3. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Mindenki volt kezdő :) és hidd el a kezdő lányokkal mindig nagyon elnézőek a sporttársak, valamint mindig akadnak akik szívesen segítenek ;)

(Bp-i vagy?)

2016. nov. 3. 21:03
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem azért szokták ezt tanàcsolni, hogy olyannal találkozhass aki hasonló érdeklődési körű, mert az fontos lehet egy kapcsolatban. Ha ilyen hobbid van ahol csak a saját nemeddel találkozol akkor más módon érdemes párt keresni nem a hobbi révén. Nincs értelme felvenni egy hobbit ideiglenesen sem az ismerkedés kedvéért mert szerintem az a jó ha hasonlóak vagytok. Én szakítottam már azért sajnos barátnőmmel mert eltérő életstílusunk volt és nem tudtam bevonni egyik hobbimba se.
2016. nov. 3. 22:25
 17/20 anonim ***** válasza:
10. Pedig igazán írhattál volna teljességhez legalább közelítő listát ezekről a csodálatos foglalkozásokról!
2016. nov. 3. 23:25
 18/20 A kérdező kommentje:
16: Mik voltak a hobbijaid, amikbe nem tudtad bevonni a barátnődet? Kíváncsi vagyok rá.
2016. nov. 4. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:
#16: argentin tangó, lovaglás, túrázás, hegymászás, falmászás, hátizsákos utazások, sátrazás.
2016. nov. 4. 12:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Menj el valamilyen páros táncra és ott fiú párt fogsz kapni. :) Nálunk úgy volt mikor még jártam, hogy cserélgettük is a párokat, szóval minden fiú egyszer sorba került, és így mindenkivel tudtál táncolni, beszélgetni, ismerkedni. Szuper volt. :)
2016. nov. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!