Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találom meg végre a páromat? Miért nem akar ma már senki normális kapcsolatot, csak szexet? Mi a fene van a emberekkel, de tényleg?
Nem ismerem a barátság extrákkal dolgot, nem csak egy éjszskást keredek, de az utóbbi időben túl sok "én még élni akarok, nem lekötni magamat" típusú nővel találkoztam, pedig 28 volt a legfiatalabb.
Szvsz nem a pasik nem akarnak komoly kapcsolatot, hanem lassan senki
És tényleg ez a legszomorúbb, amit az utolsó írt, hogy lassan tényleg senki nem akar kapcsolatot.
Amúgy ahogyan az előbb már írtam, hogy a lánybarátok is lemorzsolódnak idővel emiatt, persze fiú "barátom" rengeteg van, csak barátkozni épp egyik sem akar...Így mind párkapcsolati, mind baráti szempontból teljesen egyedül marad az ember. Hát tényleg így kell hogy végződjön az élet?
Ezt a "nőtársaid" rontották el. 20 éve még nem így volt.
Azóta olyan sok a könnyen kapható nő, hogy a férfiak többségének nincs szüksége kapcsolatra. Minek? Amikor bármikor talál olyan nőt aki a második randin lefekszik vele. Ez a szomorú valóság.
A jó hír, hogy mindkét nemnél maradtak olyanok mint te. Keress és találsz. :)
"Így mind párkapcsolati, mind baráti szempontból teljesen egyedül marad az ember. Hát tényleg így kell hogy végződjön az élet?"
Egy darabig én is így gondoltam, hogy ez vár rám.
Szétmentünk a párommal, barátok elszivárogtak külföldre, vagy családot alapítottak, és bár eleinte attól féltek, hogy én nem akarom majd tartani velük a kapcsolatot, valójában a fordítottja történt.
Aztán elkezdtem hobbit keresni, sportolni, eljárok ismét olyan helyekre ahova régen csak párban mentem, (pl színházba, moziba), ezeken keresztül lassan jött egy pár haver, manapság van aki barát is lett közülük, valószínűleg a főiskolás évek sosem térnek vissza, de legalább társaság terén nem vagyok egyedül, és ha éppen mégis, akkor is lekötöm magam olyasmivel, amit szeretek.
Egy idő után meg majd remélem találok egy lányt is, aki nem csak valami ködös járogatós, szórakozgatós, esetleg szexelős programnak néz engem.
Te még jobb helyzetben is vagy, mert fiatalabb vagy nálam, hamarabb észbe kaphatsz, mint én :)
#14 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!