Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ilyen egyéjszakás vagy kaland miért nem jön össze sosem?
Van facebookon egy csaj, nem is jó, de kb bárkivel találkozna nagyon keresi a pasikat. Vagy buliban is volt egy ronda dagadt csaj, néhány haverommal kavart az este alatt. Nem mintha én annyira fel akarnék szedni egy ilyen nőt, de nagyon rosszul esik, hogy nem tart jó pasinak.
Csomó ilyen csaj van, hogy kb mindenkivel dugna csak velem nem.
Voltam már nagyon fullos nővel is, ebből gondolom, hogy egy alacsonyabb kategóriás nővel simán összejöhet valami, de mégsem. Így nem tudom most hogy vagy rosszul nézek ki vagy pedig nem?
Mindenesetre én próbálom sokszor feltenni ezt a kérdést volt olyan, hogy buliban nagyon szép csaj azt mondta, hogy helyes vagyok. És olyan is, hogy full csöves csaj azt hogy nem vagyok az. És így most nagyon bizonytalan vagyok.
Van egy lány haverom, azt mondta hogy ne foglalkozzak ezekkel mert jól nézek ki.
"találkozgatok"
Ebben annyi van, hogy a csaj valószínűleg hosszú távra tervez veled.
Ez semmiben sem mond ellent a tézisemnek.
Részletezzem?
Magyarázat:
Külsőd nem éri el azt a szintet hogy nedvesedjen rád a bugyi, viszont egyéb tulajdonságaid alapján (megbízhatóság, kiszámíthatóság, anyagiak) alkalmasnak látszol egy "felerezsis" együttélésre.
A tézised ott megbukott, hogy nincs pénzem, tudja is a lány.
Nekem viszont ez nincs a véremben, hogy így egy este alatt felszedni valakit. Volt olyan eset, hogy félrementünk egy csajjal beszélgetni kérdezte, hogy volt-e már egyéjszakás kalandom, mondtam hogy nem. Haver szerint a lány szexelni akart...
Figyelj: Nekem sincs a "véremben".
Mert nem is ott kell lennie.
A rutint bárki megszerzi ehhez - ha akarja, ha nem.
Csak egy apróság szükséges ehhez: szépnek kell születni. Soha, érted, soha nem hozod (és hozom) be ezt a hátrányt.
Aki így nőtt fel, hogy szép az arca, szimpatikus lesz bárkinek akihez hozzászól, az egyszerűen nem is érti, milyen az ha egy lány varánuszarcot vágva levegőnek nézi az embert, ilyet nem tapasztaltak ezek.
Persze aztán megmagyarázzák a karizmával, belső szépséggel, kisugárzással meg minden lófsszal.
De egy előnyünk van, ezt ne feledd: sokkal könnyebben vesszük az elutasítást, mert megszoktuk.
Amikor egy szépfgiút valaki visszautasít vagy elhagy egy még helyesebbért, na akkor mennek az öngyilkosságok. Hejj mennyi ilyet láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!