Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, mi lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mi lehet az oka annak, hogy nem lehet találni lányokat akik vevők elmenni programokra és nem randizni? Merre lehet ilyen embereket keresni aki nyitottak ilyenre? Lányok ti mennétek ilyenre?

Figyelt kérdés

Több éve szingliként élek és egyre több gondot jelent az, hogy bizonyos programokra nem megyek el amiatt, mert egyedül nincsen kedvem. Sajnos még nem találkoztam olyan lánnyal, aki ilyet bevállalna (gondolom sok a rossz tapasztalat). Gondolni kell itt: kultúrális, zenei programok, előadások, koncertek, mozik, színház, utazások, stb

25/F

2016. okt. 31. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem vagyok egy tízessel fiatalabb, színházba elmennék veled.
2016. okt. 31. 23:26
 12/14 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ember amikor barátkozik, nem a nemeket nézi. Sosem láttam még olyat, aki direkt kikötné barátságnál, hogy ellenkező neműt keres."

Persze, barátságnál senki se köti ki. De ha eltekintünk egy olyan környezettől, ahol az embereknek majdhogynem muszáj megismerkedniük egymással (munkatárs, osztálytárs, baráti körbe valaki által behozott új tag), akkor azt látom, hogy manapság az embereknek nincs igényük arra, hogy új embereket ismerjenek meg, ha nem szinglik és nem párkapcsolatot szeretnének.

Hozzád ült már le bárki egy kávézóban, hogy "Szia! Nincs kedved beszélgetni?", szólt már hozzád idegen a vonaton, hogy "Szia, mit olvasol/mit hallgatsz/merre utazol?". Elvétve előfordul, de nem jellemző.

Itt is jellemzően szinglik írnak rám olyan kérdések kapcsán is, ahol mondjuk nem a társkeresés a téma.

Nem nagyon tudom jobban elmagyarázni, de nekem olyan érzésem van, mintha az emberek nagy része a barátkozásra, ismerkedésre is csak akkor lenne vevő, ha éppen nincs kapcsolata és tudat alatt vagy "felett" szeretne.

2016. okt. 31. 23:37
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Ez így igaz. Viszont egyetemen pl. random keveredek beszélgetésekbe. Ott nyitottabb a közeg. De közös piáláskor, házibulikban is ugyanez a helyzet. Vagy szimplán bográcsozáskor.

Buszon, kávézóban nem nyitottak barátkozásra az emberek. Ha ülök a buszon és random nekiáll velem valaki beszélgetni, hirtelen nem tudok mit mondani. Fáradt vagyok, nyűgös, felraknám a fülesem és hallgatnám a zenét. De nem megy.

Viszont kifejezetten örülnék, ha lennének barátkozós helyek. Ahol random odamehetne az ember máshoz beszélgetni.

2016. okt. 31. 23:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, jó lenne, de nem nagyon van ilyen közeg. Őszintén szólva szerintem ez az egyik oka annak, hogy manapság ennyi ember küzd társkeresési nehézségekkel. Hiszen arra sincsen megfelelő platform, hogy az ember csak ismerkedjen, barátkozzon kötetlenül anélkül, hogy görcsösen egy társat keresne.

Ha valaki már nem jár suliba, kb. csak a munkahely marad. Addigra ált. az embernek már a baráti köre is kialakul, nehezen csapódik hozzá új személy.

Ami még szerintem ismerkedésre alkalmas közeg, az valami olyan hely, ahol hasonló hobbijú emberek gyűlnek össze (sportklub, tánc stb.). De ha valakinek nincs olyan hobbija, amihez talál megfelelő közeget, akkor megint csak kevés lehetősége van.

2016. okt. 31. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!