Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 éves, átlagosan kinéző,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves, átlagosan kinéző, komoly kapcsolatot kereső nőnek ajánljátok a Tindert?

Figyelt kérdés

Nem igazán figyelnek fel rám a férfiak a való életben, és innen is randiztam már sráccal aki szó nélkül eltűnt a randi után, pedig el tudtam volna vele képzelni többet (én írtam rá a randi után egyébként, olyan témában amiről a randin is szó volt).

Igazából hallottam már rosszat is, jót is a tinderről. Nektek mi a véleményetek?

(Itteni privátokra nem válaszolok már, lehet ettől bunkónak tűnik, de volt már aki visszaélt a nevemmel itt)

2016. okt. 30. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Nekem több próbálkozásom is volt tinderrel meg online, más felületen is, és voltak belőle nagyon vicces (és gáz) randik, volt sok csalódásom is, de most az egyik oldalon megismert sráccal komolyabban ismerkedünk.

Szerintem a legtutitbb tipp, hogy ne várj tőle túl sokat, de azért vedd komolyan, add meg magadnak az esélyt... Ja és ami nekem bevált: 2-3 napig komolyabban rápörögtem a témára, viszonylag sok időt (mondjuk napi 15 percet) töltöttem a matchelgetéssel, és olyan 2-3 sráccal írogattunk egymásnak párhuzamosan (nyilván ők is több lánnyal). Viszonylag hamar kiderült errőla pár srácról, hogy mennyire gondolják komolyan, lesz-e randi belőle. Ilyenkor általában megint matchelgetni kezdtem és így tovább. Ha volt belőle randi, akkor tartottam egy szünetet és mondjuk 2 hétig elő se vettem.

Így nem tört le, ha nem jött össze semmi, és nem is paráztam nagyon rá.

2016. okt. 30. 21:25
 12/12 Taushi ***** válasza:

Szerintem pont nem a tinderen kéne kezdeni a dolgot, ha komoly kapcsolatot keresnél. Más társkeresőkről vannak tapasztalataim, ahol bár nem gyakran, de előfordultak az ellenkező neműből tényleg értelmesek. 2 kapcsolatom volt már társkeresőről, 2 lánnyal mentem el randira össz vissz. Kulcs a jó szűrés. Na ezt tinderen elég nehéz kivitelezni szvsz. Ha tudok még segíteni írj nyugodtan.

25F

2016. okt. 30. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!