Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy a pénzem érdekli vagy tényleg engem szeret?
Szóval van egy lány akivel már jó 1 éve kialakulóban van a kapcsolatunk.Nem is nagyon akartam igazán ismerkedni,mert az előző kapcsolatom csúnyán ért véget ráadásul akkor is a pénz miatt.Volt benne valami báj ami miatt jobban megakartam ismerni,most meg már ott tartok,hogy szerelmes vagyok belé.Tudom,hogyha szeretem akkor ezt éreznem kell és stb.Az előző barátnőmnél is folyamatosan éreztem a törődést a szerelmet mégis csak a pénzemre hajtott.Nem vagyok egy jóképű gyerek,de csúnya sem.Viszont stílusos vagyok és igényes.
Valamint ő is hasonló "gazdagságban" él mint én.Akkor lehet,hogy nem csak a pénzemet szereti?
Nem tudom mit higgyek.Nem akarok csalódni.Csókolóztunk már,fogtuk egymást kezét a szeretlek is elhangzott de még nem vagyunk hivatalosan egy pár.
27F
Az a kérdés mivel lesz neki több az élete azáltal, hogy veled van. Úgy értem ha nagyjából ugyanannyit költötök egymásra, néha ő is elhív moziba, étterem fizet egyéb dolgokat, nem csak te vagy a gavallér, akkor hogy használhatna ki? Ez meg majd kiderül, meglátod milyen ilyen téren, ha nem tetszik a hozzáállása akkor ott lehet hagyni, de egy esélyt szerintem megérdemel
27F
ha a pénzed miatt van veled egy csaj, akkor igyekszik minél többet akasztani belőled, minél több mindent veled fizetettni amíg együtt vagytok.
aki tényleg szeret és nem a pénzed miatt van veled, az tuti,hogy könnyekig hatódik egy szerelmes vers miatt vagy bármi személyes ajándéktól. aki a pénzed miatt van veled, ő látszik,hogy jobban örül egy drága személytelen ajándéknak, mint egy olcsóbb személyreszólónak. azért nem annyira jó színészek a lányok átlagban,látszik ez:)
+ ha a csaj is meghív valamire néha meg vesz neked ajándékot stb akkor nem hiszem,hogy csak a pénzed miatt lenne veled.
aki a pénzed miatt van veled az ki nem nyitja a pénztárcáját ha együtt vagytok. aki nem, azért felajánlja a közös fizetést mondjuk egy kaja után . még ha nem is fogadod el, azért csak érzik,hogy tényleg meghívna ő is, vagy csak azt várja mindig,hogy te hívd meg..
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!