Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz, ha ráírok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha ráírok egy ismeretlen lányra facebookon?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az,hogy van egy lány,akit nem ismerek, igazából csak neten találtam rá valahogy,de nagyon tetszik. Mennyire lenne gáz,ha ráírnék fb-on? Örülnék,ha saját tapasztalatokat írnátok és kort is mellé,hogy veletek volt-e már ilyen,illetve hogyan reagáltatok rá/reagált rá a másik fél.

2016. okt. 26. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Ha jól nézel ki, akkor semennyire, mert hódítasz és milyen bátor vagy. Ha nem nézel ki jól, akkor már más a helyzet.
2016. okt. 27. 00:01
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

én így ismertem meg a páromat.

több éve együtt vagyunk, épp az esküvőt tervezzük.

lehet,hogy nem fog visszaírni a csaj, de az is lehet,hogy igen. mindenképp hívd el randira ha megvan a kölcsönös szimpátia.ott majd kiderül.

2016. okt. 27. 10:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :) Bár a kormegjelölést nem sokan teljesítették,de így is köszi :D
2016. okt. 27. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért fontos a kormegjelölés?Ezt is írd le, mert lehet,hogy a válaszadók nem tulajdonítottak ennek jelentőséget és bizony,hogy van!

A profilképnek mindig a legjobbat tesszük ki, tehát nézz szét - ha tudsz- az oldalán, hátha a többi fotó alapján már nem is jön be.Sőt, ne csak fotót nézz, lehetőség minden adatot Róla amihez hozzá tudsz férni,azt is,hogy van-e közös ismerősötök. Ha visszajelöl még nem biztos,hogy azért teszi mert szimpatikus vagy Neki, van aki mindenkit visszaigazol. Óvatosan, illedelmesen írj rá pár mondatban.

Bármi előfordulhat, lehet,hogy Ő lesz életed szerelme, de az is lehet,hogy nem válaszol, bár egyébként személyes találkozásnál akár szívesen megismerkedne Veled.

Velem is történt hasonló - jóval fiatalabb srác írt rám. Egyértelmű mi a célja, és az is,hogy nem én vagyok az egyedüli akivel próbálkozik.

2016. okt. 28. 10:34
 15/15 anonim válasza:

Lányok, SOHA NE írjatok vissza vadidegennek Facebook-on! Nemrég összehaverkodtam egy sráccal, az a barom meg bekattant, elkezdett zaklatni, és hamis profilokat gyártani a nevemben, ott hazudozott rólam, bemocskolt az ismerőseim előtt. Később kiderült, több nővel is ezt művelte, amelyiknek pasija volt, őt is besározta. Régen udvariasságból vissza szoktam írni, korábban is belefutottam pár baromba, de ezután a kétszínű féreg után tényleg kerülöm az idegeneket. Ismerkedjetek szépen élőben, ott nem tudjátok megjátszani magatokat és elbújni egy profil mögé. De nektek nincs vér a pucátokban, azért bohóckodtok a Facebook-on, meg rinyáltok, hogy nem dobunk egy hátast az üzenetetekre. De azért a nő a gonosz, mert csak a külső alapján válogat... A pasik mi alapján is jelölgetik a csini csajokat? Bár egy profil alapján mi mást láthatna az ember? Aztán meg küldözgetitek a p#csötöket, bosszúból visszéltek a kapott infóval, vagy lementitek a csaj képét, aztán feltöltitek Napiszarra, mert vissza lettetek utasítva. Képzeljétek, nem tartozunk semmivel egy vadidegennek. Örülj neki, hogy apádnak volt mersze NORMÁLISAN ismerkedni anyáddal, máskülönben nem lennél most itt. Ők még nem nyafogtak, hogy jujujj, nem ír vissza a csaj, brühühű!

26/N

2023. júl. 28. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!