Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kigyúrom magam hamarabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kigyúrom magam hamarabb lesz barátnőm? Vagy legalább egy egyéjszakás?

Figyelt kérdés
30f vagyok eddig még nem jött össze semmi :(
2016. okt. 26. 00:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jobb külsővel, nyilván több esélyed lesz.

És ezért nem kell verni a nyálunkat, számít a külső (is), nincs ebben semmi rossz.

2016. okt. 26. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. okt. 26. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Szánalmas vagy kérdező. A kérdésed azt bizonyítja, hogy nem vagy elégedett magaddal, nem becsülöd meg magad, pedig biztos vannak pozitív tulajdonságaid is, ráadásul megalázod magadat ezzel a "legalább egy éjszakás szöveggel".Szerintem te amúgy csak dugni akarsz, mert, ha tényleg többet akarnál egy nőtől, akkor nem is gondolkoznál egy éjszakás kalandokon, meg barátság extrákkal dolgon, se prostikon. Én 25 éves vagyok, nekem se volt még csajom, én se csókolóztam, én is szűz vagyok, de nekem egy nő nem csak dugásra kéne, hanem azért is, hogy legyen kit szívből szeretnem, legyen valaki, akivel kölcsönösen ragaszkodunk egymáshoz és kölcsönösen tiszteljük és szeretjük egymást. Tehát még nekem se jött össze semmi, de én biztos, hogy nem fogok prostiknak fizetni és egy éjszakás kalandokból se kérek. Ha nem lesz barátnőm, akkor inkább egyedül maradok és szűz maradok életem végéig. Én a helyedben nem gyúrnék, hanem inkább igyekeznék boldogan élni nő nélkül is, mert másban is lehet örömet találni. Szerencsére nem a dugás az egyetlen jó dolog a világon, mert, ha más jó dolgok nem lennének akkor nyilván minden magányos ember depressziós lenne. Keress inkább pár hobbit magadnak és ne a nőkön járjon az eszed napi 24 órában.
2016. okt. 26. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha kigyúrod magad, és a kisugárzásod is olyan, egyéjszakások simán összejöhetnek, párkapcsolathoz azért ennél több kell.
2016. okt. 26. 11:33
 15/18 A kérdező kommentje:

#13. Meglátjuk mit gondolsz erről ha te is ugyan ebben a cipőben jársz 30 évesen is....

25 évesen én sem gondoltam, hogy ide jutok.

2016. okt. 26. 16:32
 16/18 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Nagyságrendekkel több lesz az esélyed...
2016. okt. 26. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Igem hatázottan,izmos testet imádják hidd el.

Én tudom.

Külső és belső együtt kell legyen.

Minimum 80kg,az alatt a férfi nem férfi.

Ez van,fogadd el.

Kell legyen élményekkel teli életed amit felépítesz,külsőleg,belsőleg,ágyban,egzisztenciálisan ott kell legyél,ha olyan nőt akarsz ki bejön neked.

Tudsz válogatni magyarul.

Úgyhogy:

1. Heti 4 edzés,megfelelő kajatervvel

2. Ruhatár

3. Megfelelő szakma(mivel pénzt meg kell keresd az edzésre,ruhákra,cipőre és az élményekkel teli életre,amivel vonzóvá vállsz)

4. Fejleszd mindemellett a soft skilleket.

2016. okt. 26. 17:34
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
Férfiak tömegei ezek nélkül is találnak számukra megfelelő társat, de nyilván segíthetnek ezek a dolgok is (főleg persze akkor, ha valaki modelleket akar heti szinten hazavinni, egy átlagos, aranyos barátnőhöz nem annyira fontos ezeken lovagolni szerintem).
2016. okt. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!