Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam hamarabb lesz barátnőm? Vagy legalább egy egyéjszakás?
Eeeeeeh... o-o
Szerintem jobban járnál, ha gyakran eljárnál olyan helyekre, ahol az ízlésednek megfelelő nők vannak.
A kérdés itt az hogy "kit" keresel.
A másik kérdés az hogy szerinted miért nem jött össze eddig.
Ha mondjuk kicsit izmosodsz, az segít az első pillanatban, az ismerkedésnél, azután már a személyiségeden múlik, legalábbis a barátnő esetében.
Ha kigyúrod magad, akkor biztos találsz nőt, de az akkor biztos a 2. opció lesz.
Egyébként milyen a mostani alkatod?
2. vagyok.
Mondjuk, ha kicsit izmosodsz és egy olyan átlag alkatra formálod magad, akkor magabiztosan letudsz szólitani, majd bárkit.
Fő a magabiztosság, persze így is lesz aki elutasít, de nem szabad feladni.
pl. volt olyan aki leszólított, és finom elutasítottam, mert egyszerűen nem volt az "estem".
Így "jó volt a szövege", de a beszéd stílus, megjelenés, gesztusok alapján meg lehet ítélni, hogy igen, vagy nem.
Egy szó, mint száz, azt akarom mondani hogy mondjuk leszólítasz 10 lányt, lehet az első 9 nemet mond, de lehet, hogy a 10dikkel megtaláljátok a közös hangot. :)
Egyébként eddig hogy próbáltál ismerkedni? Vagy milyen típusú nőt keresel?
Nagyobb valószínűséggel találsz barátnőt, ha kigyúrod magad.
Egy ideig rengeteg dolgom volt, kicsit híztam. Csak hasra, látványosan. Észrevettem, hogy az utcán már nem kapok a lányoktól mosolyt, nem szemeznek velem. Rájöttem, hogy fiatalon ez még nem túl nyerő, szóval edzettem. Nem lettem még nagyon kigyúrt, de már vállasodtam, lement a hasam, pólón látszik a mellizmom. Az eredmény: Rengeteg csaj megnéz, sokkal szemezek, sorban jöttek a randik.
De jegyezd meg: A nők nem felszínesek! Biztos azt vették észre, hogy agyra is gyúrtam... Ja, mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!