Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, alacsony, csóró, tanulatlan, és félénk vagyok, lehet még valaha barátnőm?
Figyelt kérdés
Barátaim is addig voltak ameddig még voltam valaki, de lecsúsztam és kerülnek.2016. okt. 24. 21:11
21/24 T.A.M.i válasza:
kezdd el újraépíteni magad kis lépésenként.
magától nem fog változni semmi.
ehhez idő kell, és akik tényleg barátaid voltak észre fogják venni, ha nem akkor nem kár, mert nem voltak igazi barátok.
és az új életed építése közben új kapcsolatok alakulhatnak ki.
könyvtár olcsó, ha akarod művelheted magad.
Csóróság ellen is lehet tenni, többet kell dolgozni, nem szégyen a munka, sőt.
most is valaki vagy, csak nem a régi...
sok sikert kívánok!!!
22/24 anonim válasza:
Tetszik az énképed. Ennél lejjebb nem tudod értékelni magad? Biztos van valami jó tulajdonságod is, nem kell csak a rosszakra kihegyezve lenni. Ha csóró és tanulatlan vagy, lehet, hogy nem az elit körből fog kikerülni a barátnőd, de még abszolút lehet. A csúnyaság relatív, kinek mi tetszik. Ha alacsony vagy, az nem probléma, törpéket is láttam már csajjal. Ha félénk vagy, az már tud gondot okozni, de az öt hátrányból, amit felsoroltál, már négyet kihúztunk, marad az egy, amit leküzdhetsz, ha erőt tudsz venni magadon. Ha más nem, pszichológus segítségével. Amúgy meg nem tudom, milyen emberek között mozogtál, ha ezt súlykolták beléd, hogy te ilyen vagy, valószínűleg annak a hibája, aki mondja. A te döntésed is, hogy hogyan látod magad.
23/24 anonim válasza:
Ezzel semmi gond. Én is hasonló vagyok és még is találtam olyan párt, aki után, nyálcsorgatva fordultak meg a pasik.
24/24 anonim válasza:
Hát persze, hogy lehet barátnőd!! Önfejlesztés nagyon fontos! Nézz utána a már említett Bryan Tracynek, vagy pl. Szabó Péternek. Az interneten megtalálod több anyagukat.
Értekés ember vagy, ne hagyd, hogy mások elhitessék az ellenkezőjét!
SOk szerencsét!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!