Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya, alacsony, csóró,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, alacsony, csóró, tanulatlan, és félénk vagyok, lehet még valaha barátnőm?

Figyelt kérdés
Barátaim is addig voltak ameddig még voltam valaki, de lecsúsztam és kerülnek.
2016. okt. 24. 21:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

(60-as években felvett konzervröhögés): Ha-haa-ha!

Önt pedig jelölték a Sas-Kabaré Fahumor díjára. Olyan nagyszerű egyéniségek nyerték már ezt el, mint Sas József, Bajor Imre, Gary Coleman, Stohl András, Torgyán József, Adam Sandler, Sebestyén Balázs és legutóbb Dancsó Péter.

Gratulálunk!

2016. okt. 24. 21:21
 12/24 A kérdező kommentje:
A válaszadók fele jól szórakozik, de bele sem tudnak gondolni más helyzetébe, ha valaki a földön van rúgjunk még bele, hétfa felpattan és téncra perdül. A normális válaszolóknak köszönöm, hogy írtak.
2016. okt. 24. 21:24
 13/24 anonim ***** válasza:
#11: Sas-kabarés "poént" egy héten belül négyszer ellövő önjelölt komédiás viccrobot, szevasz!
2016. okt. 24. 21:28
 14/24 anonim ***** válasza:
akkor legyél gazdag kérdező, pénzből futja plasztikai műtétre, ami megszünteti az ocsmányságod, és egyből lesz bnőd.
2016. okt. 24. 21:29
 15/24 anonim ***** válasza:
5%
A tanulatlanságod nem lenne akadály, de csúnya és alacsony férfi egy nőnek sem kell.
2016. okt. 24. 21:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha már négyszer is megkaptad, akkor viszont köszöntjük mai sztárvendégünket magát a Szarhumor Mesterét Józsibát! Üdvözlet!

2016. okt. 24. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
#16: Ezt a másik háromnak is szokásodhoz hűen pont így ködösítetted önigazolásképpen, te szociofób, emberiséggyűlölő, manipulatív, húgyagyú nyomorult, mi? Hallom, megint kidobott egy egész jó csaj, mivel idő előtt rájött a skizoid hajlamaidra. :( (Azért én inkább röhögök rajtad, ha nem veszed zokon.)
2016. okt. 24. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Csúnya- relatív dolog

Alacsony - attól függ mennyire.

Csóró - ez bármikor változhat.

Tanulni bármikor lehet.

Félénk - sok nőnek még tetszik is.

Ha semmin nem változtatsz az sem olyan gáz. Kövér nőd bármikor lehet.

2016. okt. 25. 07:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kérdésre őszintén milyen választ vársz? Még egy csövesnek is lehet (hozzá hasonló) barátnője/felesége, ez nem jelenti azt, hogy neked is lesz, de azt sem, hogy nem lesz. Honnan tudjuk mi ezt így megmondani távolról, nem vagyunk jósok. :)
2016. okt. 25. 08:39
 20/24 anonim ***** válasza:
ha tudod hogy tanulatlan vagy, akkor már nem vagy hülye. Tanulj. Ezt tudom javasolni.
2016. okt. 25. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!