Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen barátnőm ilyen rossz és jó tulajdonságokkal?
Ilyen lányok iránt vonzódok, 32 éves férfi vagyok:
Jó tulajdonságaim:
Nem vagyok kövér
Kedves vagyok
Empatikus vagyok
Okos vagyok, filozófiából PhD-zek.
Hűséges vagyok
Nagyon figyelmes vagyok
Ágyban nem csak magamra gondolok.
Rossz tulajdonságaim.
Úgy nézek ki mint Bill Gates fiatal korában
Havi 100 ezer Ft ösztöndíj
Szüleimmel lakok.
Nem vagyok valami önálló.
Félénk, visszafogott, határozatlan vagyok
Úgy gondolom ezzel, hogy ilyen nőket akarok, nem magas a mérce, mert nem Zimány Linda szintű nőkhöz vonzódok, viszont alább nem adom, 6 éve vagyok szingli és sajnos szexuális kapcsolatom sem volt azóta
szerintem tök átlag, sőt csúnya lányokat linkeltél be
melle pl egyiknek sincs
szerintem ez így egy önálló felnőtt nőnek se felel meg : "Szüleimmel lakok.
Nem vagyok valami önálló.
Félénk, visszafogott, határozatlan vagyok"
szerintem külsőre még talán találnál ilyen lányokat, vagy akár még csinosabbakat
de belsőre csak ritka buta, alja, tanulatlan lányok jönnek szóba
öööö.. az mióta tulajdonság, hogy mennyi ösztöndíjat kapsz, és hogy a szüleiddel laksz??
phd-zhetsz atomfizikából is, de ha azzal nem vagy tisztában, hogy mik tartoznak a tulajdonság fogalomkörébe, nálam elástad magad!
egyébként bocsi, de a kérdésed szánalmas, látszik, hogy már mennyire magad alatt vagy, ha egy ilyen kérdést ide kiírtál!
igen lehet - a kérdésre a válaszolva!
ui.: nem vagy okos, CSAK tanult!
bocsi, ha belegázoltam az önérzetedbe
ejjha basszus
költözz el otthonról, de nagyon gyorsan
Sajnos kb. ez az egyik legfontosabb dolog a nők nagy részénél. Érdekes, hogy pont ezt hagytad ki.
Szerintem nagyot lendítene rajtad, ha elköltöznél otthonról. Persze ha anyagilag bárhogy is megoldható. Ha ezt tudnád kivitelezni, önállósodnál pl.
A mérce nem magas, de szvsz nem sok nő akarhat egy 32 éves férfit, aki szüleivel él, a te elmondásod szerint nem túl vonzó, se nem magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!