Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értetlenkednek annyit a csajok amikor "alternatív" helyeken próbálok ismerkedni?
Általában kb szatírnak nézik az embert ha a következő helyeken akar csajozni: bevásárlóközpont, park, utca, pályaudvar, bolt stb.
Hol van az előírva, hogy csak szórakozóhelyen lehet ismerkedni, tehetek én róla hogy álmaim nőjébe épp a sarki fűszeresnél botlok bele? Hagyjam elmenni hátha majd még összefutok fele egy bárban? Mekkora hülyeség ez?
Teljesen egyetértek a kérdezővel,ráadásul ha én egy visszahúzódóbb lányt keresek,akkor a büdös életbe nem fogok találni egy zajos krimóban.
Ergo marad minden olyan hely ahol az emberek nagy tömegben gyakran fordulnak meg,pl pályaudvar.
Alternatív helynek mondjuk én a "Kis á"-t, vagy a "Fekete lyuk"-at nevezném, de mindegy.
Ha szatírnak néznek, akkor ne erőltesd ott a dolgot, akkor se, ha nincs igazuk.
A múltkor azt láttam egy egyetem előtt, hogy egy nem túl előnyös, feldúlt fiú, úgy 5-6 perc alatt kb 4 lány elé toppant, valami rövid mondat után azok vagy továbbmentek szó nélkül, vagy valami nagyon rövid válasz után. A lányok között semmi hasonlóság se volt.
Azon gondolkodtam, hogy ő vajon most "ismerkedni" akar-e, vagy mi ez.
Aztán, nagyokat csapkodva a levegőbe elment.
Szóval, ugyanez egy bevásárló központban sem nyerő stratégia, szerintem.
Hát... talán otthon hagyhatnád a ballonkabátodat.
Vagy legalább viselj alatta nadrágot.
Egyszerű oka a tapsztalat. Sajnos 10-ből 9 hozzád hasonló srác valóban aggresszív, nyomulós fajta. Azt hiszik h az bejön, h ők milyen kitartóak, nem kopnak le. Holott a 3. mp-ben eldől h tetszik e nekem vagy nem, nem kell ahhoz 10 percig dumálni a megállóban.
Egyébként van még egy dolog amit az ilyen fiúk elfelejtenek: szemkontaktus. Csak ahhoz menj oda akivel már felvetted a szemkontaktust ("szemezés").
A másik amit nem értek, amikor alapjában véve nem bunkó férfiak úgy próbálnak leszólítani, v utánam szólni ahogy egy.. nos prostit szokás. Az a fura h egyre több srác csinálja, látszólag normális, nem afféle kőbunkó emberek is. Vajon valakinél ez beválik, azért csinálják?
Ja és mégegy. A mai kapitalista világban jobb ha elfogadod, hogy az emberek köztük a nők is sietnek minenhova, tipikusan h pénzt keressenek és legyen mit enniük. Ezért már csak ne utáld őket. Lehet h valaki szimplán nem ér rá meghallgatni téged.
És egyébként meg, miért cska ez a néhány lehetőség van? Utca pláza metró VAGY szórakozóhely?
Ott van a munkahely, ismerősi kör, aztán el lehet kezdeni vmi értelmes hobbit, valamilyen kör, könyvklub, filmklub, akármi. Ha közös az érdeklődési kör máris érdekesebb, mint egy vadidegennel beszélgetni akivel jó esetben is csak a nagy semmiről tudok beszélni, és ő is csak vmi erőltetett standupot nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!