Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ulm-ban, hol tudok korombeli (24) magyarokkal ismerkedni?
Mondom hogy kell
1.Kimész az Ulm-i vasútállomásra
2.Veszel egy jegyet hazáig
3.Veszel itt egy házat
4.Itt élsz és nem leszel tovább kivert kutya, hanem visszatérsz oda, ahol lenned kellene
5.Rögtön jön pár magyar :)
Nem "k**vá"-t írtam, félremagyarázod. Aki azért él külföldön, mert menekül az sosem lehet otthon igazán. Innen pl. a migránsok agressziója is. Idegen helyen nem lehetsz otthon.
(Lehet nácizni)
Én nem látok egyezést a "kivert kutya" és a "kivert k**va" között. Egész mást jelent a kettő.
Kivert kutya aki gyávaságból, kényelemből elmenekül az országából. A kivert k**va meg olyan személy akit kidobott az addigi pénzes pasija/nője és most emiatt haldoklik.
Most Németbe jobb menni? A fizetés tényleg jobb, de mókás lehet mikor Fritz odakiállt, hogy "Snell snell ungárise svájnhund!" és ha gond van a német lesz az első, nem te. Vagyis manapság migráns (öregasszony parancsára)-német-egyéb európai bevándorló (legvégén a lengyelek és a cigányok) a sorrend.
Oooo, de kár, hogy amikor én a környéken laktam, akkor én sem találtam senkit, akivel el lehetne menni ide-oda hétvégente.
Nem tudom pontosan, de Facebook-on is vannak ehhez hasonló csoportok. Talán németországi magyarok, vagy ilyesmi a neve. Keress rá, hátha...
Eljön még az idő, mikor Németország rosszabb lesz, mint itt. Csak ott nem a behajtó jön, hanem az arabok vagy a "német hazafiak" milíciája a polgárháború közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!