Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek mezőgazdasággal foglalkozó féfival?
Nagy valószínűséggel én pl nem. Városban születtem, és itt is nőttem fel, pedig egyáltalán nem szeretem a várost, csak hát azért elég kényelmes az itteni lét, minden itt van, ami kell. Ettől még büdös-koszos a nagy része, meg sok az ember, de nekem sajnos fontosabb a kényelem.
Illetve valószínűleg kutató leszek, tehát mindenképpen városban (ha nem is ebben) vagy annak közelében kellene élnem, hogy be tudjak járni rendesen, egy tanyáról ez nehézkes lenne. :D És pl a karrierem is fontosabb, erről nem tudnék lemondani (az meg nem érdekel, ki mennyit keres, amíg el tudja magát tartani. de mivel még egyetemista vagyok, ezért felőlem kereshet jelenleg 0 forintot is, amennyiben ő is még tanul...).
Ennek ellenére amúgy én imádom a kis falvakat, tanyákat, háziállatokat, munkagépeket, traktorokat. :D Minden nyáron 2 hetet falun töltök, és elképesztően csendes, nyugodt, jó, hogy elszakít kicsit a városi nyüzsitől meg az itthoni négy faltól. De nekem ez a két hét elég, többre nem vágyom. :) (csak arra, hogy a traktor rám dudáljon, ha integetek neki :D általában meg is valósul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!