Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek mezőgazdasággal foglalkozó féfival?
Nem valoszinu, nem vonzanak a kerti dolgok, utalok videken lenni, nem akarom kitenni a labam a fovarosbol hacsak nem nyaralasrol van szo :)
Gondolom a parom meg nem Budapest belvarosabol kivanna dolgozni jarni a videki farmjara, hanem ott akarna elni valahol a kozelben.
Nem, mert mas az eletstilusunk/eletvitelunk:-)En rettegek a haziallatoktol, utalok foldeken lenni, csalan, bogancs, vetes, kecsketej, kecske sajt,disznovagas, kosz, buz....mondom mindezt ugy h annak ellenere h pesti vagyok jartam mar tanyan:-))
Tojas gyujtugetes a tyukok alol, retteges a kakastol, pukyaktol napozok a foldon erre random odatotyog egy lud es megcsipi az orromat;-))Tehenek, azok fejese....szoval engem ezzel a vilagbol ki lehet kergetni:-))
Az h mennyit keres annak kb zero jelentosege mert nagyon jol keresek es megvan mindenem, de az h en reggel fejjem a tehenet gumicszmabsn, vagy tyukot vagjak esetleg baranyt nyirjak....az kizart:-))))
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mi a foglalkozásod nem az alapján választanak párt a Nők.
Bár Én is mezőgazdaságban dolgozom van egy barátnőm aki azt sem tudta, hogy mi micsoda és munka után ha tud ki jön hozzám traktorozni miután el navigáltam a határban.
16-os 12-es vagyok, ha figyelmesen elolvasod a kommentem akkor senkit nem nezek le, csupan kijelentettem h nem erzem jol magam videken, nem jonnek ossze egy mezogazdasagban dolgozo pasival mert mas az eletstilusom:-)))
Sztem ezzel semmi baj nincs, nem kell mindenkinek mindenben egyeterteni csakugy mint ahogy nem kell szemelyes sertesnek venni azt ha valaki a varosban erzi jol magat es nem a mezon:-))) Ennek pedig semmi koze ahhoz h ki es mit termel:-)))A nagyihoz pedig nincs hova "lemenni" mert pesti, es pesten el csakugy mint a csalad tobbi tagja.
A keresztapamnak volt egy lovas farmja oda jartunk le, illetve voltam kirandulaskent eldugott falvakban, lattam h hogy csinaljak a sajtok, h keszitik a kenyeret, volt olyan haz ahol a diszno ki be jarkalt s hazban...ez is tok oke, senki nincs lenezve, csak nem elnek igy:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!