Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Összejönnétek mezőgazd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek mezőgazdasággal foglalkozó féfival?

Figyelt kérdés

2016. okt. 21. 16:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem valoszinu, nem vonzanak a kerti dolgok, utalok videken lenni, nem akarom kitenni a labam a fovarosbol hacsak nem nyaralasrol van szo :)

Gondolom a parom meg nem Budapest belvarosabol kivanna dolgozni jarni a videki farmjara, hanem ott akarna elni valahol a kozelben.

2016. okt. 21. 19:27
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem, mert mas az eletstilusunk/eletvitelunk:-)En rettegek a haziallatoktol, utalok foldeken lenni, csalan, bogancs, vetes, kecsketej, kecske sajt,disznovagas, kosz, buz....mondom mindezt ugy h annak ellenere h pesti vagyok jartam mar tanyan:-))

Tojas gyujtugetes a tyukok alol, retteges a kakastol, pukyaktol napozok a foldon erre random odatotyog egy lud es megcsipi az orromat;-))Tehenek, azok fejese....szoval engem ezzel a vilagbol ki lehet kergetni:-))

Az h mennyit keres annak kb zero jelentosege mert nagyon jol keresek es megvan mindenem, de az h en reggel fejjem a tehenet gumicszmabsn, vagy tyukot vagjak esetleg baranyt nyirjak....az kizart:-))))

2016. okt. 21. 20:25
 13/28 RockyCellar válasza:

Ennek semmi köze ahhoz, hogy mi a foglalkozásod nem az alapján választanak párt a Nők.

Bár Én is mezőgazdaságban dolgozom van egy barátnőm aki azt sem tudta, hogy mi micsoda és munka után ha tud ki jön hozzám traktorozni miután el navigáltam a határban.

2016. okt. 22. 09:27
 14/28 A kérdező kommentje:
2-es pozitiv amit írtál kösz! Mert az l200 vagy Hilux, Navara annyira menő női szemmel? Ja a kapáálás már nem divat. Viszont olyat keresnék kinek bizonyos helyzetekben jó ötletei vannak mert vállalkozás ez is plusz még egy pár jó női tulajdonság kedvesség meg ilyenek.
2016. okt. 22. 12:38
 15/28 A kérdező kommentje:
4-esnek még a kalapácsot is meg kell tudnunk csinálni amivel azt a szöget be kell ötni a falba..de tényleg.. huha milyen kategória :-)))
2016. okt. 22. 12:56
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
12-es! De a tejet meg a rántotthúst szereted, na meg a grillcsirét, vagy netán a vega salikat?Nem fogod elhinni, amit írok: EMBEREK termelik! Akik gyereket nevelnek becsületben! (Lehet hogy különböket mint te aki lenézed nagy pesti létedre a vidéki embereket. De had kérdezzem már meg, hova mégy te le szünidőben a mamához? na ugye!)
2016. okt. 22. 14:16
 17/28 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem kizáró ok, szóval, ha amúgy az elvárásaimnak megfelel, simán.
2016. okt. 22. 14:53
 18/28 anonim ***** válasza:

16-os 12-es vagyok, ha figyelmesen elolvasod a kommentem akkor senkit nem nezek le, csupan kijelentettem h nem erzem jol magam videken, nem jonnek ossze egy mezogazdasagban dolgozo pasival mert mas az eletstilusom:-)))

Sztem ezzel semmi baj nincs, nem kell mindenkinek mindenben egyeterteni csakugy mint ahogy nem kell szemelyes sertesnek venni azt ha valaki a varosban erzi jol magat es nem a mezon:-))) Ennek pedig semmi koze ahhoz h ki es mit termel:-)))A nagyihoz pedig nincs hova "lemenni" mert pesti, es pesten el csakugy mint a csalad tobbi tagja.

A keresztapamnak volt egy lovas farmja oda jartunk le, illetve voltam kirandulaskent eldugott falvakban, lattam h hogy csinaljak a sajtok, h keszitik a kenyeret, volt olyan haz ahol a diszno ki be jarkalt s hazban...ez is tok oke, senki nincs lenezve, csak nem elnek igy:-)))

2016. okt. 22. 14:54
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
18-as! Ez a ti bajotok! Pestiek vagytok! Ti aztán ibolyaillatút sz@rtok. Még szerencse hogy vannak olyanok mint a mi szüleink akik megtermelik nektek az ennivalót.
2016. okt. 22. 15:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem írt senki olyat, hogy lenézné a vidékieket. Én és a másik pesti válaszoló is, csak azt próbáltuk kifejezni, hogy minket nem vonz a vidéki élet és nem akarunk ezzel foglalkozni és jobban örülnénk egy szintén városi férfinek aki a közelünkben él és dolgozik. Ezen mi olyan borzasztó sértő a vidékiek / mezőgazdasággal foglalkozók számára? :D
2016. okt. 22. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!