Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék erről úgymond leszokni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár évben sok barátnőm volt már (nem nevezném meg számokkal), de egyikőjükkel sem tudtam mélyebb kapcsolatba kerülni. Valahogy nem éreztem, hogy ő lenne ez igazi. Eddig a leghosszabb kapcsolatom 5,5 hónap volt, mivel egyedül nála éreztem valamit, hogy lehet komolyabbra is fordítani, de sajnod bizonyos okok miatt szakítanunk kellett.
Egyszerűen csak így jött ki ez az egész. Nem terveztem, hogy ennyi lánnyal összejövök, de nagyon nehezen találom meg ez igazit.
2016. okt. 20. 21:37
1/1 anonim válasza:
Erről nem lehet leszokni. Ez tényleg csak az igazival múlik el. Egyszóval ha jön egy lány akiről úgy érzed ő a nagy Ő és a csillagokat is épes lennél lehozni érte akkor többet nem fog kelleni más lány ( jobb esetben) erre szokás azt mondani hogy minden rosszfiu meg tud változni ha van kiért. Erre tipikus példa vagyunk én és a párom . ő is olyan volt mint te. Folyton más lánnyal volt, egyéjszakás kalandok, rövid kapcsolatok stb. Aztán jöttem én és neki én voltam az a lány aki képes voltam megváltoztatni 5 éve vagyunk együtt már. Sőt még gyerekünk is született és össze is házasodtunk. És azota rá sem nézett másik nőre. Szóval ez tényleg ilyen. Majd ha jön a számodra tökéletes lány akkor hidd el megmaradsz mellette. Ha nem is egy életre de hosszútávra biztosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!