Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen mentális problémával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen mentális problémával küzködő nők mit keresnek az ismerkedős & társkereső appokon?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megutáltassák magukat két perc alatt. Lekezelőek, sértőek, antiszociálisak, és ha sikerült elérni a céljukat, elégedetten mosolyogva elköszönnek, sejtve, hogy mennyire elcseszték a kedvem. Ez után gondolom keresik a következő szerencsétlent, aki szimpatikusnak találja a szépen megfogalmazott értelmiségi kommunikációját. Egyértelműen kezelésre szorulnak, mégis "ismerkedni akarnak", ami valójában csak egy meglengetett csali...

Engem ez különösen rosszul szokott érinteni, mert szükségem lenne beszélgető partnerre, és pont ezt használják ki, ha látják hogy én akarom, ők viszont egyértelműen nem akarnak semmit a rosszakaráson kívül.

22F

2016. okt. 19. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Mert egy mentális problémákkal küzdő, sérült ember is vágyik értelmes társaságra, és nagyon nehéz kilépni abból a szarból, amiben éppen van. Az ilyeneket nem a rosszindulat vezérli, hanem a betegségük. Mondjuk te láthatóan nem látsz mögé, ezért igazából kár beléd a szó, de ha ez vigasztal, ő szenved legjobban saját magától.
2016. okt. 19. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:

A 8. nagyon jól leírtam, amit én is tapasztaltam párszor. Bár én nem kifejezetten társkeresőztem, hanem chateltem valamikor.

9. Igen, Sunshinedoll szerintem is magára ismert. :D

2016. okt. 19. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha valakit tényleg érdekelnek ilyen nőcik, tényleg lépjen be a chat.hu-ra. :)

Vagy már az elején kinyom, letilt, törli a beszélgetést, ha meg rákérdezel, elkezd már k.anyázni.

Mondom, vagy leszbikusok, vagy hülye, és nem tudja használni az oldalt, sokan írnak neki, nem zárja be magát, stbstb.

Igen, sunshinedoll is egy hasonló bunkócska, még meg is fogalmazta magáról, hogy olyan flegma képe van in english.

2016. okt. 20. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
És ezek után még csodálkoznak, milyen sok a "nőgyűlölő"...
2016. okt. 21. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!