Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogyha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha egy lány lelkileg problémás vagy esetleg gyenge, akkor az aranyos meg cuki mert milyen kis érzékeny, de ha egy srác ilyen az szánalmas és kinevetni való?

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Rohadtul undorító mocskos semmirekellő dolog pozitív dicsfényben feltüntetni egy olyan dolgot, ami képes tönkretenni egy ember életét, pusztán azért, mert ettől az illető könnyebben manipulálható préda lesz, szóval nem értem, hogy mégis mit irigykedsz ezen... "

Akkor most légy oly kedves, mutass már rá, hogy ugyan hol ejtettem akár egyetlen szót is, vagy tettem bármiféle utalást bárminemű manipulációról?

Vagy ha ezt nem tudsz (és nem fogsz tudni, mert ilyen sehol nem szerepelt), akkor kívancsian várom, hogy vajon lesz-e annyi tartásod, hogy ezt elismerd, és ne adj isten ennek megfelelően mondjuk elnézést kérj az eddigi durva személyeskedő hangnemért.

Na ez is egy elég érdekes kísérlet lesz.

2016. okt. 18. 00:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Az attól függ. Ha kamuzol nekik, hogy megfektethesd őket, akkor tényleg undorító vagy.

Ha előre tisztázzátok, hogy csak szex lesz, akkor nincs ezzel komolyabb gond, bár így is azért egy lelki sérült lány könnyen manipulálható.

Amúgy miért hiszed azt, kérdező, hogy egy lelki problémás lány "cuki"? Én is lelkileg problémás voltam régen, 2 pasim dobott ki miatta, és az összes barátom elfordult tőlem, és tudod mit? Igazuk volt. Nem lehetett elviselni. Abszolút semmi "cuki" nem volt a dologban.

Próbáld ki, milyen egy depresszióssal együtt lenni, majd meglátod.

Az, ha valaki kicsit érzékeny, az más, de én pl a barátomban imádom, hogy kicsit érzékeny, szóval egyáltalán nem kivetni való.

2016. okt. 18. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:

lol nem olvastam el egy kommentet sem, csak a nyomorult kérdésre válaszoltam. nyugi... :D

2016. okt. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!