Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrára várnak a nők, milyen többletre számitanak, mit keresnek valójában?
Üldözési mánia, hogyne... xD Ha meg "nem veszem észre a szitut", akkor naiv, megjátszós hülye p..csa vagyok, mégis mit gondoltam, miért szólítottak le... Na mind1, az előbb is hiába írtam le, nyilván most sem fogod megérteni. :)
A lényeg, hogy mi is sírhatnánk itt gyk-n, hogy bármit teszünk, mondunk, bárhogyan lavírozunk a beszélgetésben - amiben alapból nem akarunk részt venni, de muszáj, közben azt gondolva, hogy "légyszi-légyszi ne mondd ki, ne kelljen kimondanom a visszautasítást, vedd már észre, hogy miket mondok, mire utalgatok folyamatosan..." persze ezt is csak miattatok, nehogy sérüljön a kis lelketek, hiàba vagy vadidegen, aki kéretlenül belemászott az aurámba, és magasról lerojhatnám a kis lelked... Szóval hogy bármit teszünk/mondunk/gondolunk (!), úgyis mi vagyunk a sz..rok, ha merészelünk nem összejönni mindegyik próbálkozóval. Ja, várj, akkor meg ordas k..rvák lennénk, az se jó xD
Jah, amúgy beszólni sikerült, de az egyszerű eldöntendő kérdésemre válaszolni nem... pedig tényleg kíváncsi lettem volna...
Nem tudom így általánosan megfogalmazni, hogy milyen "extrára" vágyok, de hadd ne legyen már elég, hogy hozzám szól. Ráadásul nem is szeretem, ha zargatnak, mikor épp valamit csinálok.
Amúgy akárhogy mondod, hogy beképzeltség, meg paranoia, igenis nagyon levágós, hogy mikor akar az illető pasi útbaigazítást/időt/tüzet kérni, meg mikor akar cseverészni, hogy hátha fel tud szedni.
Meddig akarok várni? Nyilván addig, amíg meg nem találom azt, akit tökéletesnek érzek magam mellé. Mi a fenének menjek bele kapcsolatba olyannal, akiről érzem már az elején, hogy valami nem oké???
Ráadásul, nem is lehetetlen egyáltalán, én már megtaláltam magam mellé azt, akiben megvan minden "extra". Ha viszont olyan pasival vagyok, akivel csak nagyjából elvagyunk, akkor esélyem sincs összejönni a mostani párommal, akkor ténylg lehetetlen lett volna.
Első válaszadó leírt mindent, amit én is szerettem volna.
Megvoltak az elképzeléseim, hogy milyen társsal érezném jól magam, elsősorban személyiség, illetve szellemi szint terén.
Szerintem az nem illúzió, ha valaki tudja, mit akar és vannak határozott elképzelései, amikhez ragaszkodik. Az idő legalábbis engem igazolt, mert ahelyett, hogy beleugrottam volna ész nélkül egy megalkuvó kapcsolatba, inkább vártam a megfelelő társra. Megérte, mert már évek óta olyan kapcsolatom van, amilyet mindig is szerettem volna.
Bocs, kérdező, de ez hogy néz ki élőben? Ezt a beszélgetést láttam élőben:
"- Szia, bocs, meg tudod mondani, mikor jön a busz?
- Még két perc.
- Ok, köszi. Amúgy mi járatban erre?
- A vőlegényemet várom.
- Bocs, de nem akartam nyomulni, ne legyél elszállva magadtól..."
És lehet, hogy neked ez fura, de sajnos a nők 80%-a legalább egyszer elszenved szexuális zaklatást, szóval ezek után nem kell csodálkozni, ha kialakul egy természetes védekezés, vagyis ösztönösen ki akarunk kerülni egy kínos helyzetből, ha nem áll szándékunkban ismerkedni a pasival.
Főleg úgy, hogy legtöbb esetben az ilyen leszólítások nem egy zsúfolt helyen történnek fényes nappal, mivel ott nincs vér a pucátokban odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!