Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen ha nem volt kapcsolatotok még és rákérdezne egy pasi, hogy volt e, elmondanátok? L
Két egész más jellegű szituációt próbálsz meg összemosni:
- az egyik egy baráti társaságban bedobott általános kérdés, ahol egyrészt kb. senkinek semmi köze nincs a te magánéletedhez, másrészt teljesen joggal letojod, hogy a többiek mit gondolnak a válaszodról.
- a másik meg egy kifejezetten ismerkedési helyzet, ahol egyrészt azt szeretnéd, hogy a másik (feltéve, hogy jobban megismerve is szimpatikus) a része legyen a magánéletednek, ezért igencsak számít, hogy vajon hogyan interpretálja a válaszodat.
Nekem pl. férfiként azzal semmi bajom nem lenne, hogy ha kiderülne, hogy nem volt még barátja, de ha azt válaszolná, hogy erre nem akar válaszolni, azon kissé felszaladna a szemöldököm, és mint kisebb gyanús jelet megjegyezném. Mert ilyenkor valószínűleg két eset játszik: vagy annyira sok előélete volt, amit már kínos lenne bevallani, vagy ennyi önbizalma sincs, hogy bevallja, ha kevés.
És egyik se túl jó jel.
Bár ez csak én vagyok, szóval simán lehet, hogy a férfiak többsége máshogy működik (én pl. az életben rá nem kérdeznék az előéletére, mert annyira nem izgat a téma, de ha már felmerül a kérdés, akkor az viszont már érdekel, hogy hogyan kezeli a kérdést)
Igen itt is kijön. Csajnál előny és milyen jó, ezt mondják rá a pasik.
Ha egy csávó szűz akkor tapasztalatlan kis Bßßzi kell a rák_nak ... hmm és miért is van itt sokaknak gondja a nőkkel? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!