Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan korombeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan korombeli tisztességes lány aki házasságig képes várni átlagos külsejű és szűz valamint nem vallásos?

Figyelt kérdés
Utálom a vallást nem vagyok vallásos. Viszont jó lenne egy olyan kedves aranyos szűz 30 év körüli lány aki még a hagyományos értékrendet valja és nem akarja magát "karácsony" előtt kibontani
2016. okt. 16. 08:38
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
a legtöbb házasság válással végeződik úgy hogy előtte kipróbálták egymást. Szóval szerintem akkor is szétmehet a házasság
2016. okt. 16. 09:57
 22/32 A kérdező kommentje:
20. Ezt a statisztikát honnan vetted. Szerencsére jóval több ilyen mi van. Szerintem 20% azért ilyen erkölcsösebb lány. Csak sajnos ezek a nők már házasok vagy vallásosak...
2016. okt. 16. 09:59
 23/32 anonim ***** válasza:

Persze nincs garancia arra, hogy a házasság működni fog jó szex esetén sem, de tudod, ha eleve nem jó a szex, akkor az megnyomorítja az életet.

Ha egy mód van rá, akkor az ember élete legfontosabb döntése előtt igyekszik odafigyelni, hogy ne ugorjon fejest a bajba.

Volt már olyan kapcsolatom, ahol csapnivaló volt a szex, most ha én férjhez mentem volna, akkor már a bíróságon ülnék, vagy a diliházban.

2016. okt. 16. 10:02
 24/32 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem már húsz évesen sem volt valami sok esélyed és azóta is csak meredeken csökken.

Ideje elfelejtened ezt a "szüzesség=érték"-szöveget. Mert hát ami húsz évesen érték, az harminc évesen bizony már hátrány.

2016. okt. 16. 10:17
 25/32 anonim ***** válasza:
84%

Ismerek egy nőt, aki 30 évesen még szűz. Egyszerűen azért, mert egy "férfi" 14 évesen análisan megerőszakolta. Azóta sem volt kapcsolata sem. Nem vallásos, tisztességes, rendes nő.

El tudod képzelni, hogy áll a férfiakhoz?

Ha egy ember (férfi, nő, tök mindegy) 30 évesen még szűz, és kapcsolata sem volt, annak OKA van.

Ha vallásos, és csak házasság után akar szexelni, akkor többnyire már 22-25 környékén házasodik.

Sőt, a legtöbben még mindig 30 alatt házasodnak és alapítanak családot, ha mindkettőnek bőven volt szexpartnere, akkor is. Mivel az a normális, hogy ennyi idős korra azért talál magának az ember olyan párt, aki mellett érdemes lehorgonyozni.

Tehát ott kezdődik a bibi, hogy te 32 éves korodra nem keltél még el. Vajon miért?

Nekem inkább az az érzésem, hogy részedről a szüzességed megtartása nem önkéntes, egyszerűen nem volt kivel elveszteni.

2016. okt. 16. 10:29
 26/32 A kérdező kommentje:
25. Nagyon tévedsz nagyon sok lehetőségem volt mert elég sok pénzünk van. Elég sok olyan lány aki a pénzt szereti akart volna valamit tőlem.
2016. okt. 16. 10:33
 27/32 anonim ***** válasza:
75%
És mi van ha nincs? Jövőre megkérded 31 evessel?
2016. okt. 16. 10:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Persze, biztos talalsz altalabn ok azok miutan lefekszenek veled hirtelen raereznek a szex izere, es egy ev utan elmegy massal mondvan "elottem az elete, meg nem eltem ki magam". Sok sikert hozza:-))))
2016. okt. 16. 12:12
 29/32 anonim ***** válasza:

Hül ye aki házasságig nem él nemi életet.

Eleve nem mindenkinek fontos a házasság, ettől függetlenül lehet egy nő erkölcsös.

Ez semmiképpen se kéne pozitív tulajdonságnak nézni,hogy valaki 30 éves koráig szűz legyen. Nem is normális. Egy felnőtt embernek szüksége van a szexre.

Miért várjanak 30éves korkig.

Esetleg egy későn érő embert megértek, de még akkor is sok a 30.

2016. okt. 16. 12:55
 30/32 anonim ***** válasza:
Hát barátom, a legszebb éveidet pazaroltad el. Egyszer majd rájössz!
2016. okt. 16. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!