Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a "szűzies", magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a "szűzies", magukat végtelenül erkölcsösnek tartott csajok, akik komoly kapcsolatra vágynak, a köztes időszakban a gyors numerákat is elutasítják? Vagy ez egy naiv gondolat részemről?

Figyelt kérdés

Rengetegszer olvastam már (nemcsak itt), hogy a csajnak csak komoly kapcsolatok kellenek, most nem szeretne ismerkedni, csak akkor ha tényleg "meglesz a kémia" blabla. Nos kérdem én, ők ezeknek a megrögzött (már-már keresztényi dogmáknak ható) elveket tényleg betartják, vagy csak beszélnek a levegőbe és ha egy 185 centis Alejandro megszólítja őket, akkor a komoly kapcsolatról szőtt tervek egyből mehetnek a kútba és mindent félresöpör az ész nélküli szenvedély? (Utána meg lehet sírni, hogy milyen szemetek a pasik). Konkrétan erről a kérdésről jutott eszembe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. okt. 14. 14:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

Rengeteg gólyabálon és egyetemi bulin voltam már, ahol az ún. "magukat végtelenül erkölcsösnek tartott csajok" pillanatok alatt levetkőzték a rendes énjüket és a legordasabb kurväkká váltak, utána pedig, mintha mi sem történt volna, hazamentek és másnap ugyanúgy előadták az "én meg akarom várni az igazit és neki akarom csak odaadni magam" szöveget. Elsősként jó néhány volt gimis osztálytársammal együtt indultunk el ugyanazon a szakon, a gólyatáborban pedig azok a lányok, akik az elmúlt 4 év alatt úgy viselkedtek, mint az apácák, egyszerre partiállatok lettek és annyi fa$zt szoptak le, amennyit csak találtak (az enyémet is többek között, de én sose vallottam magam egy erkölcshuszárnak amúgy se). A szerencsétlen white knight unokatestóm, aki 2 évvel előttem kezdte az egyetemet épp egy "tiszta kapcsolatban" volt a barátnőjével (lásd. a csókon túl nem mentek sose), ők is szintén együtt mentek ugyanoda é, aztán az a szerencsétlen veréb literszámra folyatta a könnyeit meg a taknyát bánatában, amikor az egyetem második hetében olyan képeket látott a facebookon, ahol a barátnője, akit még melltartóban is csak alig-alig látott, éppen egy szál tangában fekszik egy kanapén, miközben egy senior tejszínhabot nyal le a melleiről.

Nem gondolkodtál még el azon, hogy honnan jön az a sok nyakig begombolt, bokáig érő szoknyás könyvtáros csaj fétises férfi? Ezek a nők tökéletesen reprezentálják azt, amiről szó van. A felszínen az elérhetetlen, megszentségteleníthetetlen, erkölcsös jó kislány imidzsét adják elő, de legbelül semmi másra nem vágynak jobban, mint hogy egy-két vagy akár féltucat alfa jól megdöngesse őket. Soha ne kezdj ilyen nőkkel, hacsak nem valami cuckold fétises nyomorék vagy, aki arra gerjed, hogy a hét minden napján más férfi dugja a csaját.

2016. okt. 14. 15:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Gondolom magadból indulsz ki...

Tudod ezek nem görcsös elvek, hanem egy ízlés. Nem azért akarok párkapcsolatot és utasítom el a gyors numerákat mert kitaláltam valami hülyeséget amit összeszorított fogakkal ki akarok bírni, hanem azért - és szerintem ülj le, nehogy sokkot kapj - mert én erre (nem) vágyok és nekem ez természetes. Emellett ennek a szűziességhez és kereszténységhez sincs semmi köze. A pörköltet sem azért utasítom el, mert erkölcsös vega vagyok és sajnálom a cuki állatokat, hanem azért, mert hányok tőle. Ilyen egyszerű. A világon több milliárd ember van. Azért mert te, más férfiak, vagy más nők benne vannak a gyors numerákban, és nem bírják ki szex nélkül, még nem biztos, hogy csak ez a verzió létezhet. Sőt durvábbat mondok: a szexuális vágya sem egyforma mindenkinek.

És ahhoz, hogy meglássuk, milyen sok szemét, sekélyes, állaties, szexgőzös pasi van aki csak dugni akar, nem kell velük konkrétan lefeküdni. Elég látni, hogy mennyi feküdne le velünk ha tudna. :) Csak tepernek mint valami függő, komolyan egy állatnak is nagyobb önuralma van. Tök szánalmas.

2016. okt. 14. 15:52
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

15:52 az általad leírt jelenségnek mindig vannak előzményei, úgyhogy tök felesleges sírni, jobban kéne választani annak akit zavar a felvázolt kimenetel.

Az igazi visszafogott lányok kezdjük ott, hogy el sem mennek a gólyabálokra, meg a bulikra, nem isznak, stb. Csak hát azok vagy a: nem is léteznek a szemetekben, vagy b: lenézitek őket... Aztán jöhet a sírás/felháborodás, hogy minden nő ribi...

2016. okt. 14. 16:00
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

13#

Én aztán nem sírok bogaram, sőt a magam módján még örülök is annak, hogy léteznek ilyenek, hisz ők kaphatóak az olyan kapcsolatokra, amilyeneket én is szeretek. Én nem olvasom a fejükre, hogy "búhú szégyelld magad!", hanem úgy állok hozzájuk, hogy "menjünk egy fokkal csendesebb helyre". Én csupán leírtam, hogy hogyan is viselkednek valójában, nem ítélkezem felettük.

2016. okt. 14. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

15:52

Neked se volt még normális kapcsolatod.

2016. okt. 14. 16:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kérdésből csak az látszik, kérdező, hogy mennyire nem ismered a nőket. Nekik ugyanis nem annyira a bráner fontos, mint az, aki a végén fityeg. Ők azt az egy férfit kívánják, akire szemet vetettek.
2016. okt. 14. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom magam szűziesnek, de képtelen lennék lefeküdni egy vadidegennel, akármilyen jól is néz ki. Amúgy a nők (nagy általánosságban) könnyebben viselik a szexmentes hétköznapokat.
2016. okt. 14. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

# 11: A hallgatók hány százaléka megy egy gólyatáborba? Mondjuk 10? Hány százalékuk jár egyetemi bulikba? Kb. hasonló lehet az arány.

Szóval ne abból indulj ki, amit ott látsz, mert a többség el se megy ilyen bulikba.

2016. okt. 14. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak is igaza van. Én soha nem voltam egyetemi buliban. Gólyatáborban voltam ugyan, de amikor elkezdődött az ivászat, közöltem, hogy köszönöm nekem ennyi elég volt, és visszavonultam a szobámba olvasgatni.

Sajnos az a baj, hogy a gólyatáborokat pont az olyan felsőbbévesek szervezik, akiknek ez a meztelenül vonaglás a "poén", a feladatok is eleve olyanok, hogy vagy vetkőzni vagy inni kell. És sajnos az elsőévesek, akik újak az egyetemen, senkit sem ismernek (még önmagukat sem teljesen), könnyen sodródnak az árral.

Utána elmondtam otthon, milyen volt a gólyatábor. Az öcsém ezután nem ment el a sajátjára (saját elhatározásból, nem azért, mert a szüleink tiltották, vagy ilyesmi). Utána évfolyamtársaktól megkérdezte milyen volt, és mondta, hogy valóban nem veszített semmit :).

6/7 válaszoló voltam.

2016. okt. 15. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!