Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó? Miért nincs senkim?
Több mint fél éve?! Sietsz valahova? :D
Én általában igyekszem diplomatikus lenni, de a magánéletben szókimondó vagyok. Ráadásul a cinikus-szarkasztikus fajtából, és gondolkodás nélkül csúsznak ki a számon az ilyesmik, meg olykor a szóhasználatom is hagy kívánnivalót maga után. De hát, sokat jártam pasik közé oktatási intézményekbe, volt hol rám ragadjanak ezek azon túl, ami magamtól is jött. Mindezek ellenére mégis van párom elég régóta. Tudod, zsák a foltját... :) Azt tapasztaltam amúgy, hogy sok pasi pont ettől talált izgalmasnak meg kihívásnak, hogy nem finomkodtam el a dolgokat. Sem szóban, sem máshogy.
Ahhoz pedig, hogy legyen valakid (aki neked is megfelel, és nem csak egy random pasi, aki csupán a semminél jobb), kell egy nagy adag szerencse is... jókor, jó helyen, jó életszakaszban, meg hasonlók... Szóval ne aggódj, inkább keress tökös pasikat, akik kedvelik a szókimondó lányokat! Akadnak azért ilyenek, nem is kevesen.
Mi ez a badarság?
Hol itt a kérdés, drágám?
Egyszer fogalmazd meg, tedd le a sört és utána várj válaszra, bébikém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!