Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánnak ilyen kíméletlenül a férfiakkal?
Azt vettem észre, hogy a férfiak manapság el vannak nyomva, de szinte már kiskoruktól. A tipikus férfi értékeket is úgy határozzák meg, amik a nők számára hasznosak. Munka-kocsi-izomzat. Munka szempontjából én azt látom, hogy egy férfi esetében már tökmindeggyé vált, hogy a munka amit végez az alkotó-e vagy sem. A férfi és a nő számára is az egyetlen ami számít, hogy sok pénzt termeljen a munkájával. A másik még ami számít a nőnek, hogy bármit csinál a férfi, azt lehetőleg zakóban, nyakig begombolt ingben és lakkcipőben tegye.
De komolyabbra fordítva a szót. Azt látom, hogy azok a férfiak akik elkezdenek adni magukra, foglalkozni magukkal és ezáltal érintenek olyan témaköröket, amik nőiesként vannak a köztudatba, kíméletlenül le lesznek gyalázva, kapásból a férfiak részéről is. Sohasem értettem ezt, hogy egy adott férfit miért zavar, hogy egy másik férfi mit csinál vagy nem csinál a saját külsejével. Ehhez képest a nők sokkal összetartóbbak. Ha egy nő divatos, feltölt magáról egy divatos képet, sportos képet, vagy csak hétköznapi képet, vagy akár látszik hogy már giccsesen ad magára, akkor a nők ezt felmagasztalják. De ha már csak arra gondoltok, hogy valaki feltölt magáról egy diplomás képet. Ha nőként tölt fel diplomás képet, szerintem átlagban sokkal több lájkot kap, mint egy férfi diplomás képe. Tudom, hogy a közösségi oldalak és a lájkok nem kéne, hogy számítsanak. Viszont ennek ellenére azt látom, hogy szervesen be vannak kapcsolódva az egoba. A nők közösségi oldalak nélkül is ki tudták gyúrni a saját egójukat és a közösségi oldalak még inkább fokozták ezt.
Ennek meg az a következménye, hogy egy adott nő ugyanazért a teljesítményért sokkal értékesebbnek fogja érezni magát, mint egy adott férfi. Manapság 18-19 éves ostoba tinilányokat lehet látni, hatalmas önbizalommal. És ezeknek számít a véleménye egy társadalomban. Sok 20-30-as pasi meg hiába értelmes, művelt, a társadalom szemszögéből le van nézve és hajlott háttal, lesütött szemmel jár.
Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel?
Én is az átlagos lányok/nők közé tartozom. 21 éves vagyok döntse el mindenki ez melyik kategória. Életem során többet rúgtak belém lányok fiúk mint amennyit dicsértek.
Nem sminkelek és nincsenek kivágott gönceim se miniszoknyám. Az évek során erős undorrá már már gyűlöletté alakult bennem a nemtetszés az itt cicababáknak titulált lányok felé holott vagy talán épp azért mert mindig is szerettem volna olyan lenni mint ők :) De egyrészt nem tudtam feladni önmagam és beállni a sorba más részt nem vonzanak az ilyen látszat kapcsolatok amiket ezek az emberek építenek maguk köré.
Volt fiú aki közölte velem hogy több őbenne a nőiesség mint bennem. Más fiúk csak belém kötöttek vagy kiröhögtek az általános iskolás koromban ez kirekesztett a társaságukból a későbbiekben is. Mostanra tudom hogy a bunkók voltak vannak lesznek. Szerencsére minden életszakaszomban akadt 1-2 fiú akinek tetszettem így nem tudtak teljesen a földbe döngölni a kortársaim viszont megtanultam láthatatlanná válni (ezt tényleg majdnem szó szerint tudom csinálni. Sokszor elfelejtik/tették hogy ott vagyok és olyasmit is hallok/halottam amit nem nekem szántak) A középiskolás éveim végén és az elmúlt két évben kezdtem el magamra találni bár még mindig könnyen "behódolok" ha egy erősebb személyiségű vagy magabiztosabb emberrel hoz össze a sors. Az évek alatt a jó személyiségemnek köszönhetően sok embert vonzottam magamhoz így mindig volt baráti köröm akik tényleg támogattak. De nem mindenki ilyen szerencsés sajnos. Mostanra felépítettem önmagam és jó az önképem szóval én nyertesen jöttem ki a versenyből de ez tisztán a szerencsén múlott.
Ezért is utálom annyira mikor sírdogálnak a pasik hogy milyen könnyű a nőknek. Persze annak a rétegnek amit ők hajlandóak észrevenni.
Bocsánat ha túl támadóra sikeredett esetleg :) csupán egy ideje érik bennem ez a kirohanás.
Nézd, Kérdező, a korcsoportunkban iszonyatos férfitöbblet van. De tényleg bazi nagy. Na már most, ha egy lányra jut 10-15 pasas, simán megteheti, hogy finnyázik, válogat, és valahogy mindig a leggazdagabb, legjóképűbb pasit sikerül kiválasztania, pedig neki ugye a belső és a kisugárzás a legfontosabb. Hm, bizonyára véletlenül sikerül...
Egy szó mint száz: amíg a nő azt hajthat el a francba, akit akar - addig el is FOG hajtani. Ebben biztos lehetsz.
Hogy lehet a korcsoportunkban férfitöbblet? És mégis miből fakad ez a többlet? Csak úgy lehetne, ha a lányokat a terhesség első pár hónapjában kifejezetten női nemük miatt elvetetnék. Ez meg tipikusan nem vall az európai kultúrára szerintem. Itt nemtől és kortól függetlenül széttrancsírozzák a gyereküket a nők.
A másik ami lehetőség lenne, hogy a lánygyerekek nem maradnak életben a születésük után vagy valami miatt elhaláloznak 18-20 éves koruk előtt. Szerencsére ez a helyzet sem áll fent. Bár rossz az egészségügy, nincs olyan betegség, ami tizedelné az embereket. Olyan betegség meg végképp nincs ami halálos kimenetelű és csak a nők halnak bele.
Szóval akkor mi van a nőkkel? Hova tűntek? Elmentek apácának? Nekem nem úgy tűnik
22:46, azt nem tudom, miért ilyen a demográfiai eloszlás, de a legújabb kiadású gazdaságföldrajzi atlasz szerint ez a helyzet.
Nőtöbblet a 60. életév fölött van, amikor már a lőtéri kutyának nem kellenek.
"A férfitöbblettel" nem lehet mindent megmagyarázni!
2014-es adatok: [link]
Ezek alapján NINCS durva férfitöbblet. 1000 férfiből 5-6 akinek nem lesz párja. Ez a különbség az én időmben is megvolt a föci atlaszokon. És senki nem rágta tövig a körmét, hogy nem jut neki pina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!