Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy csak interneten találtam eddig barátnőt? Élőben azért nincs sikerem a nőknél, mert csúnya vagyok?
Ugyanígy vagyok, mint te, csak lányban. Egyszerűen félénk vagyok, mindig ijedtnek, visszahúzódónak látnak, pedig egyáltalán nem vagyok az, csak idő, mire megnyílok. Persze addigra már esélyem sincs, mert elkönyveltek olyannak.
Én ebbe beletörődtem és áldom az internetet :)
Jajj hagyjad már... Chaten átlagos vagy csinosabb lány? Főleg akit a belső érdekel?
Nem mondom hogy nincsen...de kb mint a fehér holló.
És azt is tudjuk hogy neten jóval nehezebb kapcsolatot kialakítani, mikor megtörténik a képcsere álltalában megszakad az ismerkedés.
1-2 éve és előtte én is így voltam. Átlagos a kinézetem és ritkán fogok meg vele egy csajt. Netes oldalakon (nem társkeresési céllal, csak random beszélgetések) meg több barátnőt is találtam. Ott egyszerűen a szöveg számított, nem a kinézet. Elbeszélgettünk, megismertük egymást, rájöttek a lányok, hogy belül teljesen jó vagyok, aztán léptünk tovább.
Egy ideje azonban már ez sem megy. Manapság minden második üzenetnél a köszönés után már képcserét akarnak és lényegtelen a korom vagy bármi hasonló... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!