Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért csinálta ezt velem? 25N

Figyelt kérdés
A gimiben egy fiú osztálytársam 4 évig szerelmes volt belém reménytelenül. Igazán sosem próbálkozott nálam, csak 9es korunkban egyszer hívott el randizni, de akkor nemet modtam. 12es korunkban tudtam meg egy buliban a legjobb barátjától, hogy szerelmes belém. Nagyon meglepett a dolog, de nem nyitottam felé. Ő miután megtudta, hogy én is tudom, azután került. Nem is beszéltünk gimi óta. Aztán idén nyáron az osztálytalálkozónkon beszélgetni kezdtünk. Facebookon dumáltunk, majd randiztunk és egy hete le is feküdtünk. Azóta csak annyit írt, hogy most bosszút állt. Nem értem miért csinálta ezt, pedig nekem szimpi volt. Miért csinalta ezt?
2016. okt. 4. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy idióta nyomorult. Gimis korában is az volt, és az is maradt. Nem igaz, hogy valaki 15 éves kori sérelmet, hogy kikosarazták, tíz évig érlel magában, hogy jól bosszút álljon. Szerintem kerüld messzire a fazont, mert tutira hangyás. Nem szerelmes volt ő beléd, hanem egy dilis rajongód volt, aki csak egyre dilisebb lett azóta is.
2016. okt. 4. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Négy évnyi szerelem, álmodozás, vágyakozás a fiú részéről, ez mellette szólt eddig.

Most meg gyerekes "bosszúállás" egy tinédzserkori álomért?

Felejtsd el ezt az infantilis gyereket, remélem, nem dicsekszik el a facebookon vagy az osztálytársaknál!

Sajnálom, hogy lefeküdtél ezzel a tahóval!

2016. okt. 4. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Hát nálad valami csúszik az is tuti. :D

Vagy te vagy a gimis rajongja a kérdezőnek, én még ezt tudom elképzelni. :DD

2016. okt. 4. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Írta is, hogy bosszúból. Ez olyan mint a 2*2=4

De várj mondok még valamit: Amilyen az adj Isten olyan a fogadj Isten. Anno te szivattad meg most meg ő szopatott le. Utóbbi azért viccesebb mert tényleg :D

2016. okt. 5. 01:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem írd neki vissza, hogy nem volt bosszú, mert élvezted ;)
2016. okt. 5. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!