Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akárhány lánnyal ismerkedtem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akárhány lánnyal ismerkedtem, kiderült hogy foglalt az összes. Magyarország neme többségben fiúk vannak 20-25 év közötti kategóriában, mint a lányok. Azóta is egyedül vagyok és egyik lány sem törődik velem. Miért van ez? 28/F

Figyelt kérdés

Pedig nem vagyok csúnya, hanem helyes pasi. Kedves, őszinte és jóképű és nyitott a kisugárzásom.

Ja, nem vagyok bezárkózott.

2016. okt. 3. 20:24
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy mindenki netezik, de más dolgokkal foglalkoznak. Nem társkeresésre használják az idejüket. Még több hasznos válasz? :D
2016. okt. 4. 22:32
 42/45 anonim ***** válasza:

De ez nem is társkereső oldal...

Szóval itt is 8-108 évesig vannak, nők, férfiak vegyesen.

Tehát ez nem jött be.

2016. okt. 5. 20:27
 43/45 A kérdező kommentje:

"Tehát ez nem jött be."

Akkor mi jön be egyáltalán? Más lehetőség?

2016. okt. 5. 20:30
 44/45 anonim ***** válasza:
Kamu
2021. dec. 3. 06:53
 45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, így biztos, hogy párszáz fiatal jó nőt az ágyba fogom vinni. Amúgy a depresszióval nem megy semmire az ember. Igen is tenni kell érte valamit, hogy jó nőt szerezzen pl. jó megjelenés, humor, amit őt érdekli satöbbi. Utóirat, a nők érzelmileg alattomosak.
2021. dec. 4. 03:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!