Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akárhány lánnyal ismerkedtem, kiderült hogy foglalt az összes. Magyarország neme többségben fiúk vannak 20-25 év közötti kategóriában, mint a lányok. Azóta is egyedül vagyok és egyik lány sem törődik velem. Miért van ez? 28/F
Pedig nem vagyok csúnya, hanem helyes pasi. Kedves, őszinte és jóképű és nyitott a kisugárzásom.
Ja, nem vagyok bezárkózott.
"A mellékelt ábra szerint te viszont nem kellesz a csinos lányoknak"
Miért is? Bármire képes vagyok.
Hát miután egyel se sikerül.összejönnöd.
Amúgy 175 centihez a 98 kg...hát elég behemót lehetsz.
"Miért is? Bármire képes vagyok."
Akkor ne legyél kapcsolatfüggő. Probléma megoldva.
"Hát miután egyel se sikerül.összejönnöd.
Amúgy 175 centihez a 98 kg...hát elég behemót lehetsz."
De nem sokáig, ebben biztos lehetsz benne.
Mondok valamit, most jutott eszembe...
Posztoltam egy linket, habár esélytelen, de imádkozni lehet, hogy én is benne lehetek 100 pasi között.
Amúgy photoshoppolt az biztos, aki azt állítja, hogy nem valódi kép.
Kérdező, az az oka, hogy alapból férfitöbblet van. Ehhez hozzájön még az, hogy minden csajra jut 10-20 pasi, és a csaj simán megteheti hogy a legjóképűbbel, leggazdagabbal jön össze, mert hát azzal lehet kitűnni a tömegből, és a pasija eltartja. Az átlagos pasasokon meg egyszerűen átlép, levegőnek nézi.
Hogy hogyan szerezzél csajt? Legyél nagyon jóképű, vagy pedig nagyon gazdag. Máskülönben esélytelen, hogy összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!