Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hogyan keltsem a nő figyelmét?
Van egy csaj akivel pár napja beszélgetünk a neten.Az eddigi üzenetei alapján nekem szimpatikusnak tűnik,de így interneten nem igazán tudom hogy hogyan tudnám felkelteni a figyelmét.Eddig csak ilyen általános témákról beszélgettünk.Nem szeretek neten beszélgetni,de ez így alakult ezért a személyes találkozást minnél hamarabb meg szeretném ejteni.
Valami jó tanács a netes figyelem felkeltéshez.Mivel régen randiztam már ezért ha eljönne a randi,adnátok ahhoz is egy pár jó tanácsot(szerintetek túlzás lenne a nő kabátját le illetve felsegíteni)?
24 én is ő is
Szerintem csak egyszerűen hívd el valahova,írd neki hogy szeretnél vele élőben találkozni/beszélgetni..ha akar tőled valamit, belemegy.
Vidd olyan helyre ahol nyugodtan tudtok beszélgetni,Én pl. utálom mikor első randira moziba visznek..a többi jön magától.
Nyilván van közös témátok, ha ennyit beszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!