Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felek a ferfiaktol, mit tehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek a ferfiaktol, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedem, nem kivanom senki tarsasagat. A csaladban nem volt egy oke ferfi-pelda sem, es talan emiatt. Kiskoromtol fogva mindig a tanulasba menekultem, es most is szivesebben olvasok, takaritok, fozok, csak epp ne kelljen kimozduljak.

Volt egy kapcsolatom, de csunyan atvertek, azota nem keresem ferfiak tarsasagat. Sokan szeretnenek jobban megismerni, de en mindenki lepattintok. Kedves, aranyos lany vagyok, a folytonos tanulas es olvasas miatt az atlagnal okosabb is, es szeretem a humort is.

Felek, hogy egyedul maradok, de egyszeruen nem vagyok kepes valtoztatni magamon..a csalad is folyton cikiz, amiert csak itthonulok mindig, es nincs senkim.

Van egy srac, akivel minden olyan konnyu es szep, tole nem felek. De o most nem szeretne kapcsolatot, es en nem eroltetnem, mert volt egy rossz elmenye, amin meg nincs tul, parkapcsolati teren.

Vajon csak azoktol a ferfiaktol elek, akivel nincs meg a kozos hullamhossz? Ha elengedem ezt a sracot, akivel nagyon jol kijovunk, es akitol nem felek, talalok vajon olyat aki hozza hasonloan fog tetszeni?

Olyan rossz ez igy.

24L

2016. okt. 1. 22:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amúgy tudod pontosan a történetét, hogy miért csalódott és miért nem akar kapcsolatot? Ez elég fontos itt. Meg hogy szoktatok találkozni, mindig ő kezdeményezi? Vagy te is? És most mi a terved mondjuk vár hat hónapot míg újra megjelenik?
2016. okt. 2. 11:28
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem meselte el a reszletesen a tortenetet, csak annyit tudok, hogy megcsalta az akkori baratnoje.

Lwgtobbszor en kezdemenyezek beszelgetest es talalkozot is, aztan annak fuggvenyeben alakulnak a dolgok, hogy epp mennyire elfoglalt.

Mar egyszer arra kertem, hogy ne beszeljunk, elfogadta. De nagyn hianyzott, es ugy ereztem, nekem csak o kell. Akkor olyan boldog volt, mikor ismet felhivtam es talalkoztunk. Azota megprobaltam kitartani. Most, amikor kb het honapja nem talalkoztunk, szoltam, hogy mozduljon mar, mert ez igy nincs rendben. Azt mondta, hogy akkor majd ugy csinalja hogy talalkozzunk harom heten belul, amikor meg hozzam kozel kuldik a munkahelyerol egy megrendelesre, de en most ugy erzem, hogy inkabb nem talalkoznek vele. Mert utana megint johet 7 honap szunet, vagy 23. En nem vagyok az a tipus, aki tobb vasat tart a tuzben, es ha a fejemben csak o van, akkor en kepes vagyok kivarni akar 1 evet is. De ez nem jo hosszutavon nekem..az is lehet, hogy majd meggondoljuk magunkat, es nem leszunk egyutt, es akkor minden hiaba volt. Csak az idot vesztegettem. Szeretnem, ha hatarozottan o is velem szeretne lenni mostmar.

2016. okt. 2. 11:36
 23/26 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem az idővesztegetéstől ne félj. Ne az hajtson, hanem csak az, hogy a lépés amit épp teszel az szép legyen, hogy ne valahogy megúszd a dolgokat. Azt úgy sem tudhatod, hogy mi lesz, mennyi időd lesz, hogyan. Lehet ma meghalsz, lehet egy év múlva, lehet nem lesz senkid soha. Egy csomó lehetőség. Szerintem nem olyan dolog ez, hogy el lehet vesztegetni. Bizonyos értelemben szép, amit csinálsz, amit csináltok. Az is, hogy most valami hajt, hogy valahogy másképp élj mint eddig, vagy vele vagy nem. Lehet valami környezet változás is jót tenne. Mert, ha jól értem otthon laksz és ez olyan, hogy az emberben lefolyt egy csomó dolgot, amit észre sem vesz. Sokkal könnyebb emberekkel kapcsolatba kerülni, ha egyedül vagy valahol. Vagy csak valaki mással, baráttal laksz. Könnyebb ismerkedni. Akkor valakit meghívhatnál pl vendégségbe, mondjuk vacsorára.

De a kérdésedhez: annak alapján amit írsz az is egy lehetőség, hogy megpróbálni tovább menni arra, amikor mondta azt a lehetetlent. Ilyenkor amikor van egy ilyen intenzívebb helyzet, akkor ne enged el, hanem feszítsd tovább, menj tovább. Kérdezz bele a dolgaiba. A legprivátabbakba. Provokáld. Akár levelezésben is elkezdheted. Hogy a biztonságos témákról átmenni arra, ami nem az. Hogy mi van neki most a lányokkal, és mi van a szexszel. Esetleg valahogy mondani neki, hogy mit szólna hozzá, hogy ha te találkoznál valakivel. Hátha ezek felkavarják. Amúgy szerintem ott a csalódásánál lehet valami más van, egy megcsalás azért nem szokott elég ok lenni, hogy valaki ennyire leálljon. Nem tudom hány éve él így. Nekem kicsit olyannak tűnik ez, mintha magát nem tartaná alkalmasnak egy kapcsolatra. Hogy valahogy úgy érzi ő nem volt ott elég jó. Ez jobban magyarázná azt, hogy miért lehetetlen, hogy határozott legyen. Akár még az is lehet valahogy a szextől tart. Ezer dolog. De valahova szerintem oda kellene eljutni gyorsan, hogy a körül forogjatok, hogy mi van itt köztetek, és mi van veletek az életben, hogy ki merre. Meg mi lenne, ha te látogatnád meg? Az is durva, ha ezt bejelentés nélkül teszed, bár talán ne elsőre. Csak valahogy kavarodjanak fel a dolgok. Legyenek éles helyzetek, amire reagálnotok kell, és ahol az erre való reakcióitokban talán meg értitek magatokat, hogy hol is álltok.

Szerintem, ha tényleg akarod, akkor valami ilyen irány szebb lenne, mint csak elsomfordálni. Ráadásul, ha mást nem egy csomó tapasztalatot szereznél saját magadról. Ami lehet segíteni aztán mással majd könnyebben nyitni.

2016. okt. 2. 12:06
 24/26 anonim válasza:
43%

Te nem félsz a fériaktól, hanem one-it-ised van. Csak egyvalaki kell, és nem látsz semerre másfelé.

Sajnos ezzel taszítod a kiválasztottat is, meg az összes többit is.

2016. okt. 4. 13:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nekem szimpatikusnak tűntél a leírásod alapján. Én kifejezetten örülnék egy tanult, művelt nő társaságának. Nem teljesen értem, hogy mit szeretnél és te sem tudod pontosan mit akarsz.

Szerintem ne azért keress párkapcsolatot, mert a család cikiz. Az érthető, ha félsz bizonyos férfiaktól vagy típusoktól és nem ugrassz bele egy kapcsolatba. Viszont, ha kollektíven félsz a férfiaktól és ismerkedni sem vagy hajlandó, akkor megakadályozod azt, hogy megismerj valakit.

Amit erről a férfibarátról írsz, az nekem több tekintetben is zavaros. Elsősorban, ha szeretnéd, hogy kialakuljon köztetek valami és ő azt mondja, hogy nem vagy nem tudja mit akar, akkor neked miért kell még ott állnod előtte? Úgy értem az írásaidból, hogy ez már több hónapja, hacsak nem éve tart. Azt írod, nincsenek érzelmeid iránta és ritkán találkoztok. Előtte meg azt írod, hogy gyakran találkoztok. Van egy nő az életében, aki nagyon megbántotta és azóta nem tudja túltenni magát rajta? Pedig hónapok óta ott lennél előtte. Azt írod, tiszteled és felnézel rá. Ő meg azt mondja, hogy "Lehetetlenségre nem kér (téged)" Mivan? Egyikőtök sem tudja mit akar szerintem, vagy csak szivatjátok egymást.

Kérdező, én nem bántani akarlak, csak felteszem ezeket a kérdéseket, mert talán segíthetek vele.

Biztos, hogy ezt az embert tisztelned kell? Vagy csak azért "tiszteled", mert jóképű és izmos. Az ilyen embereknek a nők bármilyen aljas húzást képesek elnézni az eddigi tapasztalataim szerint. Nem erről van szó? :)

Azon gondolkodtál már, hogy amíg te "határozottan vársz rá, mert neked ő kell", addig ő mit csinál? Ismerkedik, egyéjszakásozik vagy otthon malmozik a 4 fal között?

Nem akarlak rábeszélni vagy lebeszélni semmire és semmiről. Lehet ez a fickó akit leírtál, valójában egy rendes srác és megérdemel egy rendes nőt. Lehet hogy valójában egy idióta paraszt, fogalmam sincs. De nézd, van itt szerintem a kérdezők között is épp elég egyedülálló srác, aki ismerkedni szeretne. Lehet, hogy többségük idióta paraszt lesz veled, vagy már meg is keresett valami hülye perverz üzenettel. Nem tudhatod, mindig vannak hülye emberek és vannak még rosszindulatúak. De van köztük normális is, aki valóban ismerkedni szeretne és örülne egy "átlagnál okosabb", "visszahúzódó" lánynak :)

2016. okt. 12. 01:08
 26/26 A kérdező kommentje:
Koszonom, draga utolso. Ez kellett :)
2016. okt. 12. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!