Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felek a ferfiaktol, mit tehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek a ferfiaktol, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedem, nem kivanom senki tarsasagat. A csaladban nem volt egy oke ferfi-pelda sem, es talan emiatt. Kiskoromtol fogva mindig a tanulasba menekultem, es most is szivesebben olvasok, takaritok, fozok, csak epp ne kelljen kimozduljak.

Volt egy kapcsolatom, de csunyan atvertek, azota nem keresem ferfiak tarsasagat. Sokan szeretnenek jobban megismerni, de en mindenki lepattintok. Kedves, aranyos lany vagyok, a folytonos tanulas es olvasas miatt az atlagnal okosabb is, es szeretem a humort is.

Felek, hogy egyedul maradok, de egyszeruen nem vagyok kepes valtoztatni magamon..a csalad is folyton cikiz, amiert csak itthonulok mindig, es nincs senkim.

Van egy srac, akivel minden olyan konnyu es szep, tole nem felek. De o most nem szeretne kapcsolatot, es en nem eroltetnem, mert volt egy rossz elmenye, amin meg nincs tul, parkapcsolati teren.

Vajon csak azoktol a ferfiaktol elek, akivel nincs meg a kozos hullamhossz? Ha elengedem ezt a sracot, akivel nagyon jol kijovunk, es akitol nem felek, talalok vajon olyat aki hozza hasonloan fog tetszeni?

Olyan rossz ez igy.

24L

2016. okt. 1. 22:37
1 2 3
 11/26 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Ha ismersz olyan srácot,aki bejön neked,és VAN KÖZTETEK akár csak minimálisan közvetlen kapcsolat is,EL NE ENGEDD A SRÁCOT! Kapaszkodj belé, mint fuldokló a szalmaszálba...Mert ha elengeded,lehet hogy SOHA TÖBBÉ nem lesz alkalmad olyan férfit találni,aki MEGFELELŐ NEKED...Főleg ilyen mentalitással,mint amit leírtál...
2016. okt. 2. 08:42
 12/26 A kérdező kommentje:

De hogy ne engedjem el? Nem akarom eroltetni. O meg bionytalan es csalodott. Gyakran irogatunk, es talalkozunk, tudjuk, hogy tetszunk egymasnak, de o nem akar kapcsolatot.

Koszonom a valaszokat.

2016. okt. 2. 09:40
 13/26 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Úgy ne engedd el,hogy TARTOD VELE MINDIG,MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT A KAPCSOLATOT...ÉLŐBEN IS, ÉS A NETEN IS...Mint "bizalmas jóbarátoddal"...A szextémákat ne erőltesd,hagyd azt,hogy ő hozza fel ha akarja,de el ne veszítsd a látóteredböl sohasem!
2016. okt. 2. 09:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Ez eddig rendebn van. Csak felek, hogy kihasznal. Akkor talalkozik velem, mikor epp a munkaja miatt raer, es az en varosomban van (40 km/re vagyunk egymastol). Neha talalkozunk hetvegente, neha 2 honaponta, neha 6 honap utan. Sokat dolgozik, o is munkamanias, de talan nem en vagyok az, akit o keres. Es nem szeretnem elpazarolni az idom, mert mar en sem fiatalodok meg.
2016. okt. 2. 10:00
 15/26 anonim ***** válasza:

szerintem baromság, amit Titusztitusz ír, akármennyit találkozhatsz vele, ha ez egy szelíd baráti mederben van, akkor nem fog semmi változni. ettől még egy szép emberi kapcsolat lehet, de szerintem ez erős férfi nő érzelmeket nem fog kiváltani.

viszont az, hogy valaki nem akar kapcsolatot az bármikor megváltozhat. ez itt azt jelenti, hogy azzal amit eddig belőled látott nem akar. szóval az a kérdés tudod e valahogy felpaprikázni kicsit ezt a dolgot vagy nem. de lehet eleve esélytelen vagy mert épp nálatok nincs ez meg és kész. te is úgy ír róla, mint aki iránt nagyon lángolnál, hanem csak valaki akitől nem szaladsz el.

2016. okt. 2. 10:13
 16/26 A kérdező kommentje:

Nincsenek erzelmeim iranta, mert ehhez ritkan talalkozunk. De o az egyeduli ferfi aki minden szempontbol bejon nekem. Tudom tisztelni, felnezek ra a munkaja miatt, jo a humora, es erti az enyemet is. Ugyanaz az ertekrendunk. Es olyan edeske :)

Szoktam mondani neki, hogy hianyzik, ha tenyleg igy van, es hogy olyan izmos, es ilyenkor olyan gyorsan dobog a szive. De nem mond semmit. Mikor kerdezem, hogy mikor lesz mar hatarozott, akkor azt mondja, hogy lehetetlensegre nem ker. Nem tudom mire mondja a lehetetlent. En mar olyan sok ideje kitartok mellette. De nem nagyon latok mostmar jovot ebben.

2016. okt. 2. 10:18
 17/26 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Kérdező...KOCKÁZAT mindig-mindenben van...ABBAN IS VAN,ha "elengeded" ezt a számodra szimpatikus illetőt...Mert könnyen előfordulhat az,hogy SOHA TÖBBÉ NEM TALÁLSZ MAJD HOZZÁFOGHATÓ FÉRFIT...Mint azt már írtam,FŐLEG ILYEN VISSZAHÚZÓDÓ TERMÉSZETTEL,mint amilyen neked is van...Szóval gondold át alaposan a dolgot...
2016. okt. 2. 10:20
 18/26 anonim ***** válasza:
Azt tudod amúgy, hogy te mit akarsz? Ha valahogy többet szeretne tőled, akkor te akarnád, így, hogy azt írod nincsenek érzelmeid felé? Mert ez is fontos. Mert tegyük fel neki állsz incselkedni vele és sikerül mozgásra bírni, akkor te nem szaladnál el, hogy jaj jaj nincsenek is érzelmeim? :)
2016. okt. 2. 11:07
 19/26 A kérdező kommentje:
En hatarozottan vele szeretnek lenni. De ketton all egy kapcsolat, amig ugy latom, hogy hatarozatlan, addig nem tudom beleelni magam. Azt szeretnem, ha neki is jo lenne. Es amikor egyutt vagyunk, akkor az is, de ritkan van ideje ram.
2016. okt. 2. 11:15
 20/26 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Kérdező...Csináld úgy a dolgot,ahogy írtam...Ez a legjobb,és a legtöbb,amit jelen helyzetben tehetel...
2016. okt. 2. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!