Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg vonzóbbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg vonzóbbak az iszlám nézetű pasik?

Figyelt kérdés

Van két ismerősöm, az egyik igazából az egyik legjobb barátom.

Számomra elég furcsa felfogással bírnak a nőket tekintve.

Az egyikőjük konkrétan most úgy lakik albérletben, hogy a csaj fizet mindent, mert kitették melóból, és még nincs új munkahelye, de ő 400 000.- alatt nem mozdítja a fenekét 2 cm-el sem arrébb. Semmit nem csinál otthon, takarítástól kezdve a postáig mindet a nő rendez. S mikor ezt a lány szóvá is tette neki, annyi volt a válasza, hogy: "Ha nem tetszik, ott az ajtó, másnak is van pinája, nem csak neked." Mondanom sem kell, hogy a lány egyből elkezdett neki könyörögni, hogy nem úgy gondolta, meg hogy bocsásson meg, hogy ilyeneket mondott. (Ezt másik haver mesélte el, aki most költözött el ismerőstől, mert másik városban kapott munkát, és egy albiban voltak.) Ő is említette, meg én is tapasztaltam már, hogy állandóan az iszlámot hozza példának, hogy bezzeg ott tudják a nők, hol a helyük. Merthogy a nők csak agyatlan húsdarabok, akikhez sajnos hozzánőtt a pina, így szükséges kellékek egy férfinek. És a nőnek hallgass a neve! WTF?!

A másik, aki az egyik legjobb barátom (egyetemen csoportmunkában nagyon sok projectet vittünk együtt) ő ennyire nem szélsőséges. Viszont ő is eléggé ki van bukva attól, hogy a nők is lehetnek rendőrök meg ilyenek, ami a feminizmus káros hatása szerinte.

Ő pl. azt mondta nekem anno, hogy a feleségébe se lesz szerelmes, mert a szerelem a gyengeség jele, és az veszített egy párkapcsolatban, aki előbb szerelmes lesz. Onnantól vége, érzelmileg kizsákmányolható.

Ja... és utóbbi haver még főz is, meg minden, sőt... közös sütést-főzést csináltunk anno koliban, de ettől a másik ismerős teljesen ki volt akadva, mikor megtudta. Hogy mi az hogy pasi létünkre a konyhába betesszük a lábunkat. A nők dolga kiszolgálni a férfiakat, nehogy már egy pasi főzzön... Ő egy szendvicset nem csinál meg magának, mert az nem férfias.

Én szöges ellentéte vagyok mindkettőjüknek. Egyenrangú társként akarom kezelni a leendő páromat, ha nincs más dolgom, akkor segíteni neki akár a takarításban vagy míg főz én elmosogatok, a keze alá dolgoznék (amit otthon is láttam a családban ugye), mert így végül több idő jutna közös programokra és egymásra. Nem mellesleg ha nem dolgozza halálra magát, akkor az intim pillanatokban is tud velem egy "lángon égni".

Mégis, nem tudom miért van az, hogy 2-3 randi után nekem mindig a "maradjunk csak barátok" szöveg jut, míg ők ketten, ha még szex nincs is, de már az első randin együtt alszanak a nőkkel, úgy, hogy a nő akarja jobban. o.O

Mi a megoldás? Mit rontok el?

28/F

#párkapcsolat #társkeresés #gondolkodásmód #iszlám és a nők #mai pasi ideál
2016. okt. 1. 18:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Elég moslék dolog, de amikor épp nem volt csaja fél évig, akkor 35-45 éves nőkhöz járt dugni (amit otthon a férjétől nem kapott meg), cserébe a nő fizette a szállodai szobát, meg főzött neki előre 2 napra.

Ne is kérdezzétek, nem értem az egészet, főleg hogy a srác fiatalabb tőlem, dadog és erősen kopaszodik. :(

2016. okt. 1. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért sikeres, mert van önbizalma, az ilyen fölényeskedő viselkedés bejön a nőknekk, mert tudat alatt azt gondolják, hogy azért viselkedik így, van van mire büszke legyen, neki hatalma van
2016. okt. 1. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor mégis csak ő van rászorulva a nőkre. :)
2016. okt. 2. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:

""Ha nem tetszik, ott az ajtó, másnak is van pinája, nem csak neked." Mondanom sem kell, hogy a lány egyből elkezdett neki könyörögni"

3 lehetőség van.

1. Jól néz ki nagyon és a csaj bele van zúgva.

2. Sok pénze van és a csaj bele van zúgva a jólétbe és cserébe eltűri a megaláztatást (a magyar munkaerőpiacon se kapna jobbat).

3. A haver vetít, de valójában otthon pincsikutya, vagy csak műműjerkedik, amíg el nem bukja a nőt, aztán rinyálhat és recskázhat otthon, amíg nem talál egy újabb áldozatot.

"Egyenrangú társként akarom kezelni a leendő páromat"

Amikor egy férfitől ilyen mondatokat hallok, megjelenik egy lúzer a szemeim előtt, aki felcsatolhatós műcsöcsökkel szoptatja a (jó esetben) közös gyereket, amíg a karrierista asszony lecummantja a mosdóban az izmos biztonsági őrt, majd azzal a szájával ad egy csókot az "egyenrangú" férjének, aki addigra köténykében várja őt a vacsival.

"Mégis, nem tudom miért van az, hogy 2-3 randi után nekem mindig a "maradjunk csak barátok" szöveg jut"

Annak örülj, hogy ilyen hozzáállással eddig még nem akart egyik sem rávenni cuckold felállásban a szenvedő fél szerepére.

2020. jún. 9. 07:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Én mostanában készülök áttérni a muszlim hitre, mellesleg tisztelem a nőket. Viszont haladni kell a korral.
2020. jún. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!