Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az ha valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha valaki az interneten ismerkedik?

Figyelt kérdés
Falun lakom a várostól kb 30 km-re és egy olyan lány sincs a környéken akivel össze lehet "röttyenni" kavarni meg sexelni. Miért baj az ha valaki ilyen helyzetben a neten ismerkedik(városiakkal)?
2016. okt. 1. 14:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Ki mondta neked, hogy baj?

Egyáltalán nem probléma.

2016. okt. 1. 14:33
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
Mert élettelen dolognak tartom. Nem baj, ha egyszer kétszer esetleg úgy alakul, de ha tegyük fel nem lenne internet mi lenen? Régen sem volt.
2016. okt. 1. 14:33
 3/19 A kérdező kommentje:

#1 Rengetegen írják itt is.

#2 És mi van akkor ha régen nem volt? Most van. Baj ha kihasználjuk ezt?

2016. okt. 1. 14:36
 4/19 Titusztitusz ***** válasza:
6%
Nem baj...Minek volna baj?
2016. okt. 1. 14:37
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
Bajnak nem baj, csak a nők is többre tartanak, ha személyesen mész oda, ez a netes írogatás, olyan gyáva, visszahúzódó dolognak tűnik nekem, persze lehet, hogy én vagyok maradi.
2016. okt. 1. 14:40
 6/19 A kérdező kommentje:
#4 Nem ezt kérdem én is okostojás?:D
2016. okt. 1. 14:40
 7/19 anonim ***** válasza:
76%

Miért? Baj az, ha valaki az interneten ismerkedik?

Az internetes ismerkedés egy lehetőség, egy a sok közül. Nem kizárólagos, de nem is ördögtől való. Lehet vele élni, meg visszaélni is, mint annyi mással az életben. Internetes banki tranzakció sem volt régen, meg webshopos vásárlás sem, ma meg örülünk a lehetőségnek. A netes ismerkedés is ilyen.

2016. okt. 1. 14:41
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

"de ha tegyük fel nem lenne internet mi lenen? Régen sem volt."

Akkor autóval se utazz, mert régen sem volt.

Kábeltévét se nézz, mert régen sem volt.

Ne használj mobiltelefont sem, mert régen sem volt. (És képzeld, mobiltelefon, kábeltévé, meg autó nélkül is volt élet.)

Ezek tipikusan a hangzatos, de semmitérő "érvek".

Élettelennek meg annyira élettelen, hogy ugyanazok az emberek ülnek a gép mögött, akivel amúgy az utcán/buliban/nyaraláskor/akármikor is találkozhatsz, szóval mindössze abban különbözik a "hagyományos" ismerkedéstől, hogy itt az első szavak írásban "hangzanak el", és nem élőszóban.

Na meg így lehetőséged van olyanokkal is megismerkedni, akivel amúgy lehet, hogy soha nem találkoznál.

2016. okt. 1. 15:03
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
#2 akkor autót se használj, meg telefont és tv-t se mert régen azok a dolgok se voltak.
2016. okt. 1. 15:06
 10/19 anonim ***** válasza:
9%

'Ezek tipikusan a hangzatos, de semmitérő "érvek".'

Nem semmitmondó érvek, azért az ismerkedést és a férfi-női kapcsolatok kialakítását ne hasonlítsuk már az autókhoz meg a LED TV-hez könyörgöm. Komolyan nem értitek mire céloztam. Tudom rohadt sok dolog van ami régen nem volt ma meg már van - milyen meglepő - de ettől függetlenül a személyes ismerkedés varázsát nem lehet összehasonlítani a billentyűveregetéssel.

2016. okt. 1. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!