Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak esetében mi az a szint/kategória, ami alatt már egyáltalán nem vált ki semmiféle vonzalmat egy nőben?
Nalam nagyon nagyon ritka, hogy egy ferfi elso latasra vonzalmat ebreszt bennem.
100-bol talan ha 2 van aki utan megfordulok az utcan.
Viszont nagyon sokszor volt, hogy kicsit elbeszelgettem valakivel es elkezdett tetszeni.
Ki az aki abszolut nem jon be?
Akinek a masodik mondata az, hogy igyunk meg valamit jovo heten, aki egyre csak szolongat, mikozben latja, hogy telefonon beszelek valakivel, akinek testszaga van, es akinek a kisugarzasa taszito szamomra. Most szombaton volt egy ilyen pasas, egyszeruen felallt a hataom a szor ahogy hozzamszolt, pedig normalisan nezett ki.
17 éves lányként írom, a férfiak igazi rajongójaként, hogy a lányok egy dologtól undorodnak, de attól iszonyúan: a proli férfiaktól. Az én férfiideáljaim kiskoromtól kezdve Al Pacino, Jeremy Irons, John Wayne és így tovább voltak, akiket mindig igazi férfiaknak állítottak be (az M Butterflytól eltekintve xd) és most is azok a férfiak tetszenek, akik határozottak, céltudtatosak, van egy stílusuk (pl Gimiboszi (Election) c. filmben is erről ábrándozik a proli tanár h bárcsak az olasz riviérán csapathatná cabrioval).
És abban igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy tényleg szinte csak az számít, h meg tudja-e nyerni magának szavakkal a lányt, nem számít h kövér-e, kopasz vagy kisfarkú, pl itt van Kern András, 74 éves de kb egy mondata után már nedvesedek mert olyan jó szövege van (és megjegyzem, ő sose volt nő nélkül, pedig rá igazán nem lehet azt mondani h egy casanova).
Szóval összegezve: értékelem a jószívű, kedves férfiakat, de ha nincs férfias attitűdöd (amihez nem kell oénz, ez nagyon fontos!)
*akkor bukta az egész. Ha így vagy ezzel, próbálj meg utazni, élni egy kicsit, szakadj ki a melóból, szerezz barátokat ha nincsenek, csajozz jóval tőbbet, légy lovagias, de érezze a csaj h megvagy nélküle és nem létfontosságú neked, másülönben elriasztod. A papucsokkal semmire nem megyünk...:(
Ezek az én tanácsaim, remélem segítettem és nem veszitek támadásnak, mert nem az. Csak néha szembe kell nézni a valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!