Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan hihetetlen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan hihetetlen hogy nekem az alacsonyabb és átlagos termetű férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok, magassarkút nem szeretem és szerintem furán néz ki egymás mellett egy alacsony lány és egy 190 magas fiú.
2016. szept. 30. 09:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem! Ugyanis én sok (főleg falunkbeli) lányt ismerek aki kb 170 centis sráccal van együtt.
2016. szept. 30. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hihetetlen, inkább dicsérendő, ugyanis nagyon kevés lány van, aki szembe mer menni a társadalmi konvenciókkal és véleményekkel. A legtöbb csaj csak azért sem akar alacsony pasival járni, mert a sztárok/sportolók is mind magasak, meg milyen már ha meglátják a barátnők, hogy egy "kisfiú" a pasim vagy a szülőknek nem fog tetszeni, hogy nem "igazi férfival" vagyok együtt. Az ilyen konzervatív beidegződések is csak nálunk jellemző. Menj el Németországba és azt fogod látni, hogy sokszínű párok büszkén, kézen fogva sétálnak olyan vélemények nélkül, hogy "nézd már hogy néznek ezek ki". Na nálunk ez a begyepesedett mentalitás sosem fog megváltozni. Én is alacsony/vékony vagyok és hiába vagyok helyes/jóképű a csajok 95%-a sztem rám sem hederít. Ez Magyarország és kelet-európa az intolerancia és felszínesség mekkája.
2016. szept. 30. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!