Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők! Milyennek képzelit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Milyennek képzelitek azokat a fiúkat/férfiakat, akik itt csúnyának írják le magukat?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, mi lehet az alapja, hogy csúnyának hiszik magukat? Egyáltalán, van valóságalapja? Vannak tapasztalataitok, beszélgetések, képcserék, amik alapján kiderült, hogy mindazt csak önbizalomhiány okozta, vagy valós volt a leminősítésük?
2016. szept. 29. 19:13
1 2
 11/11 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Szerintem tök átlagosak, csak nem tudják, hogy kell jól kinézni.

Szerintem nagyon kevés olyan ember van, akiből kicsi stílusváltással és igényességgel ne lehetne jót kihozni. Nekem a csúnya az automatikusan azt jelenti, hogy az arca ronda. De a legtöbb esetben amúgy nem rondák, nagyon kevés igaán ronda embert láttam életemben, szóval ezek a tagok teljesen átlagosak, némelyik akár átlagnál jobb is lehetne, csak épp fingja sincs hogyan, vagy nem is próbálkozik, mert neki kényelmesebb, ha ráfogja hogy áh, gecc, ronda vagyok, a nők meg idióták, mert nem kell nekik ronda ember, egyedül fogok meghalni jobb oldali bicepszgyulladással. Hát... a nőknek nem kell a ronda pasi, valóban (őszintén lehet ezért bárkit okolni? Az nyekeregjen, aki nem egy szép nőt venne feleségül egy bűnronda helyett) , de nem kötelező rondának hinni magunkat, nyugodtan fel lehet ám kelni, és mondjuk megborotválkozni, vagy épp szakállat növeszteni, és mondjuk a fehér edzőcipő helyett valami jobb lábbelit hordani meg mondjuk két heti gyakoriságnál sűrűbben hajat mosni... de az is csak valami urban legend, hogy a csajok csoportosan szekálják és gúnyolják a szegény csúnya fiúkat és vihorásznak rajtuk.

2016. szept. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!