Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy pasi közel 30 évesen szingli? Neten meg személyesen se megy neki az ismerkedés?
"Mert a magányos farkas típus olyan titokzatos meg vonzó"
Ha ez így lenne, akkor az összes magányos férfi egyből be tudna csajozni. :) Én inkább úgy látom, hogy 2 véglet van. Egy nő vagy azt látja egy ilyen férfin, hogy megbízható, hűséges típus, mert nem jár ágyról ágyra, vagy azt, hogy egy szerencsétlen, mert nem tud egy nőt sem összeszedni.
Ellenben pl én tisztelem azokat a nőket, akik akár hosszabb ideje egyedül vannak, mert nem jönnek össze kényszerből az első jöttmenttel,és nem akarnak mindenáron párt találni maguknak. Nincs annál rosszabb, mikor valaki görcsösen társat keres magának.
A kérdésre válaszolva: Pont 30 vagyok, volt már rövid és hosszú kapcsolatom egyaránt, de jelenleg hosszú ideje egyedül vagyok. Egyáltalán nem érzem cikinek, mert így legalább van időm a saját dolgaimra, a célok megvalósítására.
30F
tegnap 20:33 Szerintem többségében ilyenből áll a világ. És nincs is ezzel gond. Az átlagosak is találnak párt, legalábbis én úgy látom.
Ha ez az átlag, akkor én életemben egy olyan férfit láttam, aki "átlagon felüli", akire minden szempontból azt mondtam, hogy ez igen, és az egy egyetemi tanárom volt. :) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!