Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki ha egy pasi közel 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy pasi közel 30 évesen szingli? Neten meg személyesen se megy neki az ismerkedés?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Én nem tartom annak, de a tapasztalataim szerint a nők annak tartják. Minél jobban akarnak más nők is, annál értékesebb vagy férfiként. Ha jól el tudod titkolni, akkor nem gond.
2016. szept. 28. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Én nőként vagyok szingli ennyi idősen. Szerintem azt cikibbnek tartják, a férfiaknak elnézik az ilyesmit. Mert a magányos farkas típus olyan titokzatos meg vonzó.. Ha én vagyok egyedül, akkor ott biztos hibádzik valami, amiért nem kellek senkinek..
2016. szept. 28. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:

"Mert a magányos farkas típus olyan titokzatos meg vonzó"

Ha ez így lenne, akkor az összes magányos férfi egyből be tudna csajozni. :) Én inkább úgy látom, hogy 2 véglet van. Egy nő vagy azt látja egy ilyen férfin, hogy megbízható, hűséges típus, mert nem jár ágyról ágyra, vagy azt, hogy egy szerencsétlen, mert nem tud egy nőt sem összeszedni.

Ellenben pl én tisztelem azokat a nőket, akik akár hosszabb ideje egyedül vannak, mert nem jönnek össze kényszerből az első jöttmenttel,és nem akarnak mindenáron párt találni maguknak. Nincs annál rosszabb, mikor valaki görcsösen társat keres magának.

A kérdésre válaszolva: Pont 30 vagyok, volt már rövid és hosszú kapcsolatom egyaránt, de jelenleg hosszú ideje egyedül vagyok. Egyáltalán nem érzem cikinek, mert így legalább van időm a saját dolgaimra, a célok megvalósítására.

30F

2016. szept. 28. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Csak a sok agyatlan, 10. kapcsolatát is megélő gondol, mond ilyet a másikra. Gyakorolni kell olyan személy jelenlétében, akinek megy, akitől tud tanácsot kérni.
2016. szept. 28. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Chuck Norris majdnem 50 évesen is magányos farkas volt. De őt lekötötte hogy elszámolt ötször is a végtelenig.
2016. szept. 28. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 20:33 Szerintem többségében ilyenből áll a világ. És nincs is ezzel gond. Az átlagosak is találnak párt, legalábbis én úgy látom.

Ha ez az átlag, akkor én életemben egy olyan férfit láttam, aki "átlagon felüli", akire minden szempontból azt mondtam, hogy ez igen, és az egy egyetemi tanárom volt. :) Ennyi.

2016. szept. 29. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!