Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mivel lehet felkelteni a figyelmeteket?
Mikor gondoljatok azt magatokban, hogy szivesen megismerkednetek kozelebbrol a fiuval?
Kivancsian varom a valaszokat :)
Ez úgy baromság ahogy van. Igen, én is csalódtam minden barátnőmben, de hogy őszinte legyek idővel a barátaimban is, nem a lányokkal van a baj hanem az emberekkel általánosságban.
Mondjuk ha jól el tudunk beszélgetni, poénkodni, akkor:)
27N
Szerintem azzal mindenképpen, ha vicces vagy, kedves, érdeklődő, de nem tolakodó. Ha csak néha megkérdezed, milyen napja volt, vagy rámosolyogsz, az is tud hatni, és a lányok általában hamar észreveszik, ha egy fiú közeledni próbál, de ez az egész mindenkinél más egy kicsit. Viszont, ha úgy érzed, hogy a lány is szeretne közelebbről megismeni, akkor szerintem a fiú feladata, hogy kezdeményezzen, de itt nem kell hartalmas dolgokra gondolni, csak hívd el valahová, vagy ilyesmi. Remélem, azért segítettem, bár könnyebb lenne, ha tudnám, hány éves vagy.
Ja és előny, ha szép a szemed :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!