Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó illat javíthat a férfi megítélésén?
Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 13:16
11/14 ququcs válasza:
Javíthat, nagyon is!!
Javaslom előtte feltétlenül zuhanyozzon, vagy vegyen egy alapos fürdőt!!
12/14 K...László válasza:
Én már kipróbáltam többféle férfi parfümöt, semmi hatása! A külsőm alapján minden 100-adik lány áll velem szóba, többi egyből elhajt. Akivel beszélgetek, belőlük minden 100-adiknak jövök be. Vagyis 10000-ből egynek. Marad a napi 2 fürdés, spéci szagtalan golyós izzadásgátló a hónaljra, és fél kanna axe a testre, hogy egész nap tartson. Legalább én frissnek érzem magam, más meg le van tojva. :-) Tényleg, hordós kiszerelésben hol lehet axot venni? Az űrhajósillatúból kéne 2 hektó!
13/14 anonim válasza:
Hasonlóan igen,mint a nők esetében.
Ezzel együtt jár egy természetes-szagosítás nélküli-illat,mely iránt egyesek vonzódnak,míg másokat taszítónak tartanak.(Számomra sosem lesz vonzó egy afrikai tiszta nő testszaga,bármilyen kellemes parfümöt ken magára.)
Ezt chemistrynek hívják.
Normál esetben,a partner tiszta(szagosítás nélküli) illata eleve erotikus vonzalmat eredményez,míg másoké taszít.(Érdekes módon, ez az illat a partner pillanatnyi szexuális éhségével összefügg.)
14/14 anonim válasza:
Ha valaki nekem nem jön be,akármilyen finom illattól illatos is,továbbra sem fog bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!