Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarok venni férfi feromon parfümöt. Vélemény?
Azt hallottam, hogy a nőknek bejön ez a feromon illat. 5.000-10.000 FT környékén láttam mozogni az árait (persze gondolom a határ a csillagos ég, mint minden téren :D ).
Egy lánynak akarok a közeljövőben szerelmet vallani és szerintem ezzel nem árthatok :)
Ti mit gondoltok erről az egészről, mit ajánlotok ti (az az milyen márkát)?
18/F
Ez engem is erdekel!
Amugy használ?
1. kommentelő, köszi de ink nem XD
2. Várok még én is 1-2 olyat ki leírja a véleményt de ha senki nem ad tanácsot akkor megveszem és majd elküldöm a véleményem :D
Bocs, hogy kiábrándítalak, de egyáltalán semmi hatása nincs a feromonos parfümöknek. Aki azt mondja, hogy van, az valószínűleg ezzel üzletel :) Max jó lehet arra, hogy azt _hiszed_ hogy van hatása és ettől magabiztosabb leszel. Szóval placebóhatása van.
Annyi pénzért inkább egy hozzád illő finom designer parfüm, nem valami feromonos parasztvakítás. Nem ér meg annyi pénzt. Ezt nőként mondom :)
Köszönöm szépen a választ! :)
:( Kár pedig azt hittem tudom valamivel növelni az esélyeimet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!