Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem tegnap egy lánnyal a Badoon, de nem tudom mit írjak neki. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 13:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha ezt sem tudod,akkor semmit...

Ennyire életképtelen vagy??!

Szegény csaj!!

2016. szept. 25. 13:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem jut eszembe semmi :(
2016. szept. 25. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Ha nem jut eszedbe semmi akkor írj neki recepteket, azt csak be kell ollóznod a weboldalról.
2016. szept. 25. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Jól indítasz barátom.
2016. szept. 25. 13:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Már értem hogy miért lesz valakiből ámokfutó gyilkos.
2016. szept. 25. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Vazze, ha semmi ötleted nincs, nézd meg alaposan a képeit vagy, hogy miket kedvel, van-e valami bemutatkozója és azok alapján írj valamit. Nem olyan bonyolult, ne görcsöld túl, jó esély van rá, hogy úgyse lesz belőle semmi, ugyanúgy, mint a személyes ismerkedésnél, ott se csábítasz el minden megszólított nőt.
2016. szept. 25. 13:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Akkor hogy ismerkedtetek meg, ha nem tudsz írni semmit? Valamiről csak beszéltetek eddig. Nem? Mert akkor van mire hivatkozni.

"Már értem hogy miért lesz valakiből ámokfutó gyilkos."

És pedig?

2016. szept. 25. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Próbáld jobban megismerni, mit szeret csinálni szabadidejében, milyen filmeket zenét szeret, nincs e kedve randizni, szereti e popsiba stb.
2016. szept. 25. 14:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Tárgyald meg vele, hogy minek a hatására válhat egy ember ámokfutó gyilkossá. :)

Viccen kívül: kérdezz tőle dolgokat, amik érdekelnek vele kapcsolatban. Mit csinál szabadidejében, játszott-e hangszeren, mi a kedvenc kajája, van-e állata stb.

Mondjuk ez a kérdés kiírása után én átgondolnám hogy ez az ismerkedősdi nekem való-e.

2016. szept. 25. 14:30
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
"Jó estét! Szabad a testét?"
2016. szept. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!