Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem tegnap egy lánnyal a Badoon, de nem tudom mit írjak neki. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 13:29
1/14 anonim válasza:
Ha ezt sem tudod,akkor semmit...
Ennyire életképtelen vagy??!
Szegény csaj!!
2/14 A kérdező kommentje:
Nem jut eszembe semmi :(
2016. szept. 25. 13:35
3/14 anonim válasza:
Ha nem jut eszedbe semmi akkor írj neki recepteket, azt csak be kell ollóznod a weboldalról.
5/14 A kérdező kommentje:
Már értem hogy miért lesz valakiből ámokfutó gyilkos.
2016. szept. 25. 13:42
6/14 anonim válasza:
Vazze, ha semmi ötleted nincs, nézd meg alaposan a képeit vagy, hogy miket kedvel, van-e valami bemutatkozója és azok alapján írj valamit. Nem olyan bonyolult, ne görcsöld túl, jó esély van rá, hogy úgyse lesz belőle semmi, ugyanúgy, mint a személyes ismerkedésnél, ott se csábítasz el minden megszólított nőt.
7/14 anonim válasza:
Akkor hogy ismerkedtetek meg, ha nem tudsz írni semmit? Valamiről csak beszéltetek eddig. Nem? Mert akkor van mire hivatkozni.
"Már értem hogy miért lesz valakiből ámokfutó gyilkos."
És pedig?
8/14 anonim válasza:
Próbáld jobban megismerni, mit szeret csinálni szabadidejében, milyen filmeket zenét szeret, nincs e kedve randizni, szereti e popsiba stb.
9/14 anonim válasza:
Tárgyald meg vele, hogy minek a hatására válhat egy ember ámokfutó gyilkossá. :)
Viccen kívül: kérdezz tőle dolgokat, amik érdekelnek vele kapcsolatban. Mit csinál szabadidejében, játszott-e hangszeren, mi a kedvenc kajája, van-e állata stb.
Mondjuk ez a kérdés kiírása után én átgondolnám hogy ez az ismerkedősdi nekem való-e.
10/14 anonim válasza:
"Jó estét! Szabad a testét?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!