Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz olyan kicsi mellekkel párt találni a nőknek mint amik a képeken vannak?
Nekem is ilyen.
23 eves vagyok,5eves kapcsolatban,ebbol egy honapja mar feleseg!! ;)
Sokkal nőiesebb lenne, ha kicsivel nagyobb mellei lennének, mert gyakorlatilag nincsenek mellei. Akik azt írják, hogy szeretik a kis melleket, azoknak mondanám, hogy van különbség kis mell és a teljesen lapos mellkas között. Mert ennek a lánynak az utóbbi van. Most úgy néz ki a teste, mintha be se töltötte volna még a 18-at, ami számomra taszító. Bár nem szeretem a plasztikai műtéteket, mert sokszor a szép, természetes melleiket rontják el a lányok azzal, hogy nagyobbra csináltatják, de rajta csak segítene a mellnagyobbítás. Viszont az arcát bűn lenne plasztikáztatni, mert gyönyörű.
Biztosan le leszek pontozva, de emiatt nem fogok lemondani a szabad véleménynyilvánítás jogáról. Csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!