Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz olyan kicsi mellekkel párt találni a nőknek mint amik a képeken vannak?
Hát akkor én temethetem is el magam!
Nekem is ekkora vagy talán egy icipicit nagyobb.
Nem baj ha nagyrészt egy férfinek se tetszik. Leélem én az életem egyedül is a 10 ujjammal. Az is bőven elég!
A tágabb környezetemben az ilyen alkatú (csinos) lányoknak a kis mellükkel együtt is van barátjuk. Mivel legalább annyi férfi szereti a kis mellet is, mint ahány a nagyot, így nem nehezebb a kis mellekkel párt találni. Ha mégsem megy, ott más a baj.
Nekem is a kis mellű nők jönnek be, egy kivételével minden eddigi párom ilyen volt.
Meg van a harmadik típusú férfi, aki nem a melleket szereti, hanem magát a lányt.
#27 magát a lányt szeretem, de mielőtt ismerkedek, azért megnézem, kihez megyek oda. És eleve olyanoknál próbálkozok, akik alakra tetszenek és számomra kívánatos a teste. Mert lehet életem párja az illető, ha akkora, hogy már saját gravitációs teret gerjeszt.
Nem magát a testet, a személyiséget szeretem, de ne legyünk már álszentek, hogy a kinézet nem számít. Nekem számít.
Más valakit szeretni és szexuálisan gerjedni rá. Az a jó, ha mindkét érzés egyazon személy iránt történik.
Én személy szerint magasról teszek arra, hogy milyen egy lány melle, mivel sose az tetszik meg. Tetszett már kis és nagymellű lány is egyaránt, semmit se befolyásol ez a tényező.
Egyébként szexuálisan akkor tudok rágerjedni a másikra, ha tetszik a belsője. Olyannal nem is tudnék lefeküdni, akit nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!