Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz olyan kicsi mellekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz olyan kicsi mellekkel párt találni a nőknek mint amik a képeken vannak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek gyakorlatilag már nem is mellek sztem :(

2016. szept. 25. 10:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
14%
Hát az ilyen kis mell tényleg elég csúnya. Nekem csak az igazán nagyok tetszenek.
2016. szept. 25. 15:53
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

Hát akkor én temethetem is el magam!

Nekem is ekkora vagy talán egy icipicit nagyobb.

Nem baj ha nagyrészt egy férfinek se tetszik. Leélem én az életem egyedül is a 10 ujjammal. Az is bőven elég!

2016. szept. 25. 16:01
 23/34 anonim ***** válasza:
61%
#22 nyugodj meg, nekem biztosan tetszene. ;)
2016. szept. 25. 17:38
 24/34 anonim ***** válasza:
86%
Én azt szoktam nézni, higy az alkatáhoh mennyire illik a melle a lánynak 😃 s ezeknek a filigrán lányoknak nagyon jól áll! 😎
2016. szept. 25. 17:38
 25/34 Scav ***** válasza:
100%

A tágabb környezetemben az ilyen alkatú (csinos) lányoknak a kis mellükkel együtt is van barátjuk. Mivel legalább annyi férfi szereti a kis mellet is, mint ahány a nagyot, így nem nehezebb a kis mellekkel párt találni. Ha mégsem megy, ott más a baj.

Nekem is a kis mellű nők jönnek be, egy kivételével minden eddigi párom ilyen volt.

2016. szept. 26. 07:15
 26/34 anonim ***** válasza:
30%
Alsó tagozatos általános iskolában van pár még belőlük...
2016. szept. 26. 12:11
 27/34 anonim ***** válasza:
54%

Meg van a harmadik típusú férfi, aki nem a melleket szereti, hanem magát a lányt.

2016. szept. 26. 14:50
 28/34 Scav ***** válasza:

#27 magát a lányt szeretem, de mielőtt ismerkedek, azért megnézem, kihez megyek oda. És eleve olyanoknál próbálkozok, akik alakra tetszenek és számomra kívánatos a teste. Mert lehet életem párja az illető, ha akkora, hogy már saját gravitációs teret gerjeszt.

Nem magát a testet, a személyiséget szeretem, de ne legyünk már álszentek, hogy a kinézet nem számít. Nekem számít.

Más valakit szeretni és szexuálisan gerjedni rá. Az a jó, ha mindkét érzés egyazon személy iránt történik.

2016. szept. 27. 10:28
 29/34 anonim ***** válasza:

Én személy szerint magasról teszek arra, hogy milyen egy lány melle, mivel sose az tetszik meg. Tetszett már kis és nagymellű lány is egyaránt, semmit se befolyásol ez a tényező.

2016. szept. 27. 11:39
 30/34 anonim ***** válasza:

Egyébként szexuálisan akkor tudok rágerjedni a másikra, ha tetszik a belsője. Olyannal nem is tudnék lefeküdni, akit nem ismerek.

2016. szept. 27. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!