Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van az a meglátásom hogy manapság sokkal nehezebb párkapcsolatot találni?
Az a baj hogy most már valamiért vagy "menő a szingliség" vagy csak valaki szimplán nem akar kapcsolatot, vagy az online társkereső kiöl mindent a személyes ismerkedés varázsából.
22 éves Fiú vagyok, 2 éve szingli, és valahogy nem találom meg azt a lányt akit én keresek.
Szerintem én azért nem vagyok ronda, okos, magas, értelmes srácnak tartom magam. Viszont fent vagyok 1-2 társkeresőn, aminek köszönhetően ezek totál kinyirták az önbizalmam, mivel elég kevés onnan a visszajelzés, és így azért szerintem az ember megkérdőjelezi saját magát. De aztán lehet hogy szimplán nem kellene erre figyelni, és törölni magam mindenhonnan. Nem tudom. Nyilván azért valamilyen szinten nekem is vannak "elvárásaim" az ellenkező nemmel szembel, de kinek nincsenek? Vagy nagyon nehéz megtalálni ezt a bizonyos réteget, vagy már elkeltek.
Kinek mi a véleménye?
#2:
"mintha egy darab szart ennének"
Ez jó! Ez tetszett! :D
Egyébként maximálisan egyetértek! Resp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!