Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti milyen praktikákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen praktikákat alkalmaztok, hogy tudassátok egy adott illetővel, nem kéne udvarolnia?

Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 07:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Csak egy abszurd gondolatkísérlet, de mit szólnál ahhoz a "praktikához", hogy egyenesen és korrektül megmondod neki?
2016. szept. 23. 08:09
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
A pasik nem értik a burkolt célzást. Meg kell neki mondani, hogy nem.
2016. szept. 23. 08:14
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Praktikák ezen jót nevettem. Megmondod neki, hogy nem és kész. Ez a baj, hogy mindig játszadoztok utána meg jönnek a kérdések, hogy a pasi miért nem érti meg, hogy nem akartok tőle semmit.
2016. szept. 23. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Hacsak nem jön oda hozzám direkt, hogy nem úgy udvarol, hogy elhív randizni vagy az érzelmeit megvallani vagy akár csak félreérthetetlenül bókolni, akkor azért nem sok teret kapok a direkt és egyértelmű visszautasításra, már bocs. Ha csak apró kis gesztusokkal kedveskedik, többet beszél velem, mint a többiekkel, gyakrabban beszélünk magánéleti témákról, a tekintete és a testbeszéde az egyedüli árulkodó tényező, akkor mégis, milyen közegben mondjam azt neki, hogy kopjon le?

"Na és, testvéreid vannak?" -kérdezi ő. Mire én: "Ne haragudj, de nem szeretnék tőled semmit.". Jah, tök reális.

Kérdező, amikor számomra egyértelmű, de nem kimondott a pasi közeledése, akkor konkrétan kerülöm vagy őt magát, vagy ha őt nem tudom (mert pl egy helyen dolgozunk), akkor a felhozott témákat terelem kicsit semlegesebb területekre. Nem hagyom, hogy elmélyüljön, tartom a távolságot. Az ilyesmi általában le szokott esni egyébként mindenkinek. Ha nagyon rámenős, és mondjuk a szociális médián keresztül is zaklat, ott aztán főleg lazán le lehet rázni, ha minden egyes alkalommal a "ne haragudj, most nem érek rá" jellegű reakciókat kapja, akkor idővel leszáll rólad és nem írogat, nem hívogat.

2016. szept. 23. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a másik fél is csak füstjelekkel tudatja az érdeklődését, amit észreveszek ugyan, de nem vállalja fel nyíltan, akkor egyszerűen csak kerülni kezdem (volt már ilyen, nem volt olyan a helyzet, hogy nyíltan megmondhassam neki, hogy ne próbálkozzon, mert nincs esélye, minden esetre vette a lapot és leállt).

Ha nyíltan felvállalja, hogy jobban érdeklem, akkor megmondom neki, hogy részemről ez nem kölcsönös.

2016. szept. 23. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
2. mi számit burkolt célzásnak? sokszor nem egyértelmü amit mutogattok jelekben.. ugyan igy kezdeményezésnél, ha bejön nektek valaki akkor is hülyén viselkedtek, csorgatjátok a nyálatokat előtte, ahelyett hogy odamennétek és elmondanátok mi a helyzet.
2016. szept. 23. 09:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Annyi h ferfi vagyok, csak nem tudom, hogy most eppen egy ilyen praktika aldozata vagyok-e. :D Gondoltam h a valaszok alapjan talan analogiaval valaszt talalok. :) :/
2016. szept. 23. 10:09
 8/12 Sunshinedoll ***** válasza:
60%
Megmondom neki, hogy nem érdekel.
2016. szept. 23. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
Egyszerű hívd el randira ha nem akar veled találkozni akkor csak játszmázik, hogy ne kelljen lekoptatnia hanem te hagyd békén. Ennyire egyszerű.
2016. szept. 23. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
37%

Ha te vagy a férfi, és ő meg nem mondta neked egyenesen és egyértelműen, hogy nem akar többet, akkor nem tök mindegy, hogy magában mit gondol? Majd ha lesz kedves egy korrekt, egyenes válasszal megtisztelni téged, az majd figyelembe veszed - de addig szerintem csak folytasd tovább nyugodtan, max ne vedd a csajt innentől kezdve annyira komolyan. Fogd fel játékként.

Ha összejön balami belőle, már nettó nyereség - ha meg nem, akkor is szórakoztató tud lenni azt megnézni, hogy mennyi idő múlva szed össze magában annyi gerincet, hogy egyenesen utasítson vissza.

2016. szept. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!